Oynadığı 4 maçın 3’ünde galip gelen, 1’inde ise berabere kalan Zağnosspor, topladığı 7 puan ile liderliğini sürdürdü. Ligde üst üste topladığı puanlarla bir anda dikkatleri üzerine çeken Zağnosspor, yakaladığı form grafiğini her geçen gün arttırmaya devam ediyor. Oynadığı maçlarda rakip filelere 129 gol bırakan Kırmızı-Mavi-Beyazlılar, kalesinde ise 95 gol gördü.

 

ANTRENÖR KAMENİCA GALİBİYETTEN MEMNUN

Alınan galibiyet sonrası liderliğini sürdüren Zağnosspor’un antrenörü Kasım Kamenica, maç sonu yaptığı açıklamada her geçen gün daha iyiye gittiklerini belirterek, genç ve dinamik oyunculardan kurulu bir takım olduklarını ve bunu sahaya çok iyi yansıttıklarını söyledi. Açıklamasının devamında Kamenica; “Göztepe ligin iyi takımlarından. Türk Milli Takımı’nda oynayan birçok oyuncusu var. Tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım. Bakıldığında favori onlar gibi gözüküyordu ancak biz kendi evimizde, kendi seyircimiz önünde çok iyi bir maç çıkardık ve galip geldik. Tabi buradan sadece galip gelmek yeterli değil, bundan sonraki haftalarda da bu formumuzu devam ettirmeliyiz. Camiamız için güzel bir galibiyet oldu. Oyuncularımızı kutluyorum” dedi.

 

SALON: THF (Ankara)

HAKEMLER: Yunus Sokmak**, Serdar Özen**

ZAĞNOSSPOR: Uros Tomic***, Enis Harun Hacıoğlu***, Kerem Orhun Hacıoğlu***, Danijel Vukucevic**, Elis Memic**, Mert Helvacıoğlu*** 1, Bozıdar Nikocevic*** 7, Radisav Lakovic*** 6, Milikovic Stefan*** 6, Cengiz Polat**, Görkem Biçer***, Adnan Tufekcic*** 2, Mija Tomic***5, Yiğit Başar Kocaaslan**, Elmir Gradjan*** 3, Ahmet Cemal Serdaroğlu** 1

Editör: TE Bilişim