Nasıl koktuğunuz, karşı tarafın sizinle ilgili duygu ve düşüncelerinde belirleyici olabiliyor. Bu nedenle özellikle erkeklerin etkileyici olmak için tenleri ile uyumlu bir parfüm kullanmaları gerekiyor. Peki, hangi erkekler nasıl parfümleri seçmeli?

Eğer sıklıkla terliyorsanız olabildiğince hafif kokuları seçmelisiniz. Özellikle baharatlı kokulardan ve odunsu kokulardan mutlaka uzak durun. Sportif notalara sahip olan kokular çok terleyen erkekler için daha ideal bir tercih olabilir. Eğer gün içerisinde genellikle kapalı mekanlardaysanız örneğin masa başı çalışanı iseniz bu durumda rotanız odunsu kokular olmalıdır.

Baharatlı kokular kapalı mekanlarda rahatsızlık verici bir form kazanabilir. Bu yüzden iş hayatınızda odunsu kokuları tercih etmeniz çok daha doğru olacaktır.  Parfümlerin kokularının vücudunuz ile buluştuğunda değişebildiğini unutmayın. Eğer sıklıkla baharat tüketen biriyseniz aromatik parfümleri tercih etmenizde fayda olacaktır.

Kadınlar En Çok Hangi Kokuları Seviyor?

Kadınların en sevdiği kokuları sandal ağacı, sedir, vetiver ve paçuli kokularıdır. Ancak az önce de söz ettiğimiz gibi bu kokuların teniniz ile uyumlu olması gerekiyor. Teninizle uyumsuz bir sedir ağacı kokusuna sahip parfümle etkileyici olmanız imkansız. Oryantal içerikli olan parfümler de erkeklerin seçimi olabilir. Çiçek kokuları ile buluştuğunda daha erkeksi kokabilen bu koku grubunda pek çok farklı parfüm çeşidi yer alıyor.

Eğer rahatsızlık vermeyecek yoğunlukta ve aynı zamanda hemen uçup gitmeyecek kalıcılıkta olan bir parfüm arıyorsanız Yves Rocher’nin ürünlerine göz atın. İncelemek için markanın web adresine tıklayabilirsiniz. Markanın parfüm çeşitlerinin hem erkekler hem de kadınlar tarafından çok sevildiği biliniyor. Elbette fiyatları da gayet makul ve erkek parfümleri fiyatları için internet sitesine tıklayabilirsiniz.

Yves Rocher’nin internet sitesi üzerinden sipariş de verebileceğinizi belirtelim. Erkek arkadaşınız ya da eşiniz için özel bir parfüm arıyorsanız mutlaka bu adrese uğramalısınız. Oldukça çekici parfümler ve aynı zamanda dünya genelinde sıklıkla tercih edilen kokular da markanın ürün serileri arasında yer alıyor. Şık bir şişede hazırlanan bu kokularla sevdiklerinizi de mutlu edebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim