Göreve geldiği günden biri adından övgüyle söz ettiren Mehmet Lütfü Karaca başkanlığındaki Oltu ve Yöresi Kültür Yardımlaşma Derneği, aylık olağan toplantılarına devam ediyor. Atatürk Üniversitesi Konuk Evi’nde yemekli toplantıda buluşan Oltulular, birlik beraberlik içinde Oltu için çalıştıklarını belirttiler.

Oltu ve Yöresi Kültür ve Yardımlaşma Derneği aylık olağan toplantılarına devam ediyor.

Mehmet Lütfü Karaca Başkanlığındaki Oltu ve Yöresi Kültür Yardımlaşma Derneği, Oltuluları, Atatürk Üniversitesi Konuk Evi’ndeki yemekli toplantıda buluşturdu. Oldukça neşeli bir ortamda geçen ve samimi ortamda geçen toplantıda birbirinden önemli mesajlar verildi.

Yeryüzünde Oltulu olan her insanın Oltu’ya layık olmak için çalıştığının ve Oltulu olmanın ayrıcalığını yaşadığını belirten konuşmacılar, bu tür toplantı ve buluşmaların birlik beraberliği daha da çok perçinlediğini ifade ettiler.

Oltu ve Yöresi Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Lütfü Karaca, göreve geldikleri iki yıllık süre içinde yönetimin tüm kurulları ile birlikte Oltu için çalıştıklarını ifade ederek, “Biz Dernek yönetimi olarak iki yılda Oltumuz için çalıştık. Bu akyamda yemeğimize gösterilen ilgi ve katılım gücümüzün de birlik beraberliğimizde en güzel vurgulayan unsurdur. Bundan sonra da birlikte olursak, Oltumuz için kolektif gücümüzü kullanırsak, çok daha başarılı olacağız” dedi.

Oltu’nun Türkiye ve Erzurum için taşıdığı öneme dikkat çeken Başkan Karaca, Oltu’nun geçmişte Cumhuriyet kuran bir ilçe olduğunun altını çizdi.

Oltu ve Yöresi Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Lütfü Karaca, Marmara Bölgesi’nde faaliyetleri sürdüren Oltu Dernek ve Federasyonlarının 25 Mart’ta Oltu’nun Düşman İşgalinden kurtuluş yıl dönümünde buluşacaklarını belirterek, “Bizde o gün yönetim olarak Oltu da olacağız. Tüm Oltulular olarak Oltu’ya giderek, önemli bir günü idrak edeceğiz” dedi.
Kaynak: iha