Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın düzenli olarak gerçekleştirdiği ziyaretler keyifli tesadüfleri de beraberinde getiriyor.

Başkan Ataç, yedi yıl önce gerçekleştirdiği ‘Hoş Geldin Bebek Projesi’ kapsamında ziyaret ettiği İrem Düzcesoy ile bu kez bilgilendirme toplantıları çerçevesinde ziyaret ettiği Ömerağa Belde Evi’de bir araya geldi. Konuyla ilgili konuşan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, “Tepebaşı ailesinin yeni üyelerine hoş geldin demek için ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bölgemizde yeni doğan bebeklerin ve anne sağlığının geldiği iyi nokta hepimizi mutlu ediyor. Sağlıklı bebeklerin geleceğe güvenle bakmaları için gerekli çalışmaları yürütüyoruz. Ailelerin bu mutluluklarına ortak olarak, bebeklerimize uzun sağlıklı bir ömür diliyoruz. Sevgili İrem’i de 7 yıl önce ziyaret etmiştik. Yıllar sonra karşılaşmak gerçekten büyük mutluluk oldu” ifadelerini kullandı.

Başkan Ataç, Tepebaşı Belediyesi’nin pek çok proje ile çocuklara ulaştığı kaydederek; “Çocuklarımızın sağlığı bizim için her şeyin ötesinde. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi gibi projelerimiz ile çocuklarımızın sağlığıyla yakından ilgilendiğimiz gibi çocuk kültür ve sanat merkezlerimiz, İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası çalışmalarımızla yeni ufuklar kazanmalarını sağlıyoruz. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde, ’Tepebaşı’nın kadınları çok mutlu’ demiştik. Çocuklarımız da, yaşlılarımız da, engellilerimiz de mutlu ve güzel bir şehirde yaşıyoruz. Tepebaşı her alanda örnek gösterilen yükselen bir ilçe durumuna geldi. Bu mutluluğun kömürlü termik santral tehdidi altında olması halkımızı ve bizi çok üzüyor. Allah bebeklerimize ve halkımıza sağlıklı gelecekler versin” açıklamalarında bulundu.
Kaynak: iha