Eskisehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlüğü tarafından İnönü ilçesinde yapılan su şebeke hattı yenileme faaliyetleri sonrasında kazılan yollardaki üst yapı çalışmaları, İnönü Belediyesinin yazısı sonrasında 660 gün sonra başlatıldı.

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede başlatılan asfalt çalışmasını yerinde inceleyerek İnönü Belediyesi ekiplerinin de çalışmalara destek vermesi talimatını verdi. Bozkurt, asfalt çalışmasının başlatılmasından dolayı memnun olduklarını belirterek, “Büyükşehir Belediyesi ESKİ tarafından su şebeke hattının yenileme çalışması sonrası kazılan yollardaki çalışmaları 15 Ekim 2017’de tamamlayarak ilçemizin yollarını bizden aldıkları şekilde bize teslim etmeleri gerekiyordu. Büyükşehir Belediyesinin asfaltlama çalışmasını başlatmaması üzerine biz de 2018 Ocak ayında resmi yazı ile 31 Mayıs’a kadar ESKİ tarafından şebeke hatlarının yenilemesi çalışması için ’kazılan alanlarda üst yapı çalışmasını tamamlayın aksi halde biz gerekeni yapacağız’ diye yazı yazdık. Yazımızdan sonra bugün Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin büyük bir hızla asfaltlama çalışmalarına başladı. Asfaltlama çalışmasının 660 gün sonra da olsa başlatılmasında dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından İnönü’de başlatılan asfaltlama çalışmalarına İnönü Belediyesi Fen işleri ekipleri de iş makineleri ile destek veriyor.
Kaynak: iha