Yeni bir sezon, yeni bir heyecan. Öncelikle 2014—2015 futbol sezonu tüm futbol severlere hayırlı uğurlu olsun. Ama sonunda Trabzon spor şampiyon olsun. 

Tartışmasız bu sezonun transfer şampiyonu Trabzon Spor. İnşallah sezon bitiğinde şampiyonluk kupasını da kaldırmak bize nasip olur. Hiç kimsenin ihtimal vermediği transferler yapıldı. Tabii ki bu transferlerde sayın başkan’ın emeği çok büyük. Yönetim kurulundaki değerli kardeşlerimiz ve ağabeylerimiz de ellerini taşın altına koymuş durumdalar. Yapılan transferlere bakınca şampiyon takım kadrosundan daha kaliteli bir kadro kuruldu. 

İşte bu noktada tüm sorumluluk Vahid hocanın ve şampiyonluk kupası Vahid hocanın ellerinde ya Trabzon’a gelecek, yada başka bir yere gidecek. Burada amacım Vahid hocaya yüklenmek falan değil. Fakat gerçekten sayın başkan muhteşem bir takım kurdu, bu takımı oynatacak Vahid hoca’dır. Başkan sahaya inip takımı çalıştıracak hali yok tabii ki. Vahid hoca tüm tecrübesi, tüm bilgi ve becerisini ve tabii ki konsantrasyonunu Trabzon Spor’a ve takıma vererek, bu takımı nasıl şampiyon yaparıma konsantre olmalıdır. 

Yıllardır kişisel gelişim üzerine çalıştığım için şunu çok iyi biliyorum. İnsanın beyni neye odaklanırsa, başına o gelir. Vahid hocada bu günden itibaren şampiyonluğa odaklanmalı ve tüm plan ve çalışmalarını bu yönde yapmalıdır. Hatta ağzından başka hiçbir söz çıkmamalıdır. Çünkü önce Vahid hoca inanırsa, takımdaki futbolcu kardeşlerimizi inandırması çok daha kolay olacaktır. “ Başarısız insanlar mazeret üretir. Başarılı insanlar çalışır. “ şayet hocanın kafasında % 1 şampiyon olmama ihtimali varsa bunu silmeli kafasından ve % 100 şampiyon olmalıyız’ı kafasına yerleştirmelidir. Geldiği ilk günden beri takip ettiğim için. Bir inanç eksikliği var hocada. Yok kadro yeterli değil, yok şöyle yok böyle. Eee artık kadroda tamamsa geriye kalan tek şey. Hocanın takımı oynatabilmesi. Bu sezon Vahid hocanın mazereti kalmadı. Çok çalışacak ve öncelikle takımı bir takım haline getirecek. Bu futbolcuları takım havasına sokabilirse ve taktiksel anlamda gerekli çalışmaları yaparsa bu takım açık ara şampiyon olur. 

Geçen sezon Hami hocanın elindeki malzeme ile birde bu sezon Vahid hocanın elindeki malzemeye bakarsak. Vahid hoca açık ara şampiyon olmalı. 

İçim hala acıyor; keşke bu takımı sayın başkan Hami hocaya kursaydı. Ve şampiyonluk kupasını bu kutsal formayı giyen ve bu forma altında tarih yazmış bir hoca kaldırsaydı. 

İçimden bir ses diyor ki; maksimum 10 uncu hafta Vahid hoca gider ve takımın başına kabul ederse şayet ki zor gibi duruyor. Hami hoca gelir. Ve kupayı Hami hoca kaldırır. 

Son olarak tüm taraftarlarımız TS clup mağazalarına giderek forma almalı.