Bordo-Mavili takımın pilot takımı 1461 Trabzon yarın deplasmanda 4 puan gerisinde bulunan Körfez Futbol Kulübü’ne konuk olacak.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor’un pilot  takımı 1461 Trabzon yarın deplasmanda Körfez Futbol Kulübü’ne konuk olacak. 

Saat 14.00’ da başlayacak olan bu zorlu karşılaşmayı Mürvet Sezer yönetecek. 45 puanla lider Bandırmaspor’un bir puan gerisinde 2. sırada bulunan Bordo-Mavililer, Körfez Futbol Kulübü’nü yenerek lider Bandırmaspor’un evinde Ünyespor karşısında puan kaybetmesini bekleyecek.

Bordo-Mavili takımında zorlu maçta sarı kart cezalısı olan Göksu ve sakat olan Mustafa Akbaş forma giyemezken, yine sakat olan Sefa’nın oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak.  1461 Trabzon’da  kart sınırında ise Kaleci Fatih, A.Kadir, Özcan ve Mehmet bulunuyor.

Teknik Direktörü Mustafa Akçay, “Körfez Futbol Kulübü maçını kazanırsak rahat bir nefes alacağız'' dedi.

Geçen hafta sonu kendi sahalarında Adıyamanspor karşısında önemli bir 3 puan aldıklarını ifade eden Akçay, şöyle konuştu: "Ligde 18 haftadır yenilmiyoruz. Bu yenilmezlik unvanımızı Körfez Futbol Kulübü’nü yenerek koruyacağız.  Bundan sonra oynayacağımız tüm maçlar final havasında geçecek”

Akçay, “Körfez Futbol Kulübü maçını kazanırsak rahat bir nefes alacağız. Karşılaşma bizim için gerçekten çok önemli. Futbolcularımıza güveniyorum. İnşallah bu maçı kayıpsız atlatarak hedefimize bir adım daha yaklaşırız” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim