İstanbul 2. Amatör Lig 6. Grup'ta Sadabadspor-Emlakbankspor maçı 62. dakikada hakem tarafından tatil edildi. Ev sahibi ekip maçın önemsiz yere tatil edildiği gerekçesiyle tepkili...

Nurtepe Stadı'ndaki maçın 62. dakikasında hakem, kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle Sadabadspor'dan Uğur Özbey'e kırmızı kart gösterdi. Bu karar karşısında adeta çılgına dönen Özbey önce hakemin elindeki kırmızı kartı attı sonra hakemi itti. Emlakbanksporlu futbolcularca uzaklaştırılmaya çalışılan Özbey kırmızı kartı hakeme fırlattı. Bunun üzerine hakem yardımcılarını yanına alarak maçı tatil etti.

Bu duruma büyük tepki gösteren Sadabadspor Kulüp Başkanı Cengiz Öztürk, "Emlakbankspor'la oynadığımız maç bizce devam edebilirdi, hakem haksız bir şekilde tatil etti. Oyuncumuz bir hata yaptı, bunu kesinlikle savunmuyorum, disiplin talimatında karşılığı neyse cezasını alsın.

Lakin hakemimiz bir takımın burada kaderiyle oynuyor. Aynı şeyler Galatasaray-Trabzonspor maçında yaşandı, tüm Türkiye'nin gündemine oturdu. O maçta Trabzonsporlu futbolcuların hakem Deniz Ateş Bitnel'e yaptıklarına bakın, bizim maçımızda yaşananlara...

Yazık değil mi bu takıma? Sayın hakemimiz nasıl böyle bir karar verebilir? Tribünlerde tek bir olumsuzluk yok, oyuncular arasında bir şey yok, sahada güvenlik görevlisi var, o zaman bir hakem maçı niye tatil eder ki?

Kırmızı kartı gösterdi zaten. 'Oyuncu bana tekme attı' diyor hakem. Yok öyle bir şey. Görüntülerde her şey açık. Biz maçın tatil edilme kararının haksız olduğuna inanıyor, Tertip Komitesi'nin görüntüleri de izleyerek haklı bir karara varacağını düşünüyoruz" dedi.