Ligin ilk yarısında 6 futbolcu ters vuruşla kalesine gol attı. Bursaspor, Gaziantespor, Kardemir Karabükspor, Kayseri Erciyesspor, Çaykur Rizespor ve Trabzonspor'dan birer futbolcu rakip takımların hanesi gol yazdırdı.  

Bursaspor'dan Civelli sezonun ilk haftasında Eskişehirspor'a deplasmada 2-0 yenildikleri maçta, rakip takımın ilk golünü kaydetti. "Es-Es"li futbolculardan Erkan Zengin'in ortasında Arjantinli stoperin dokunduğu top Busaspor fileleriyle buluştu. 

Ligin 4. haftasında ise kalesini şaşıran isim Gaziantespor'dan Binya oldu. Kamerunlu savunma futbolcusu, Çaykur Rizespor'a 5-3 mağlup oldukları maçta ters vuruşla skoru belirleyen golü attı.

Ligin ilk yarısını 8. sırada tamamlayan Kardemir Karabükspor'da Uğur Uçar, 9. haftada rakip takım adına sahne aldı. Genç sağ bek, Medical Park Antalyaspor karşılaşmasında kendi ağlarını sarsarak, takımını 3 puandan etti. Kardemir Karabükspor deplasmanında 1-0 geriye düşen Akdeniz ekibi, Uğur'un golüyle maçtan bir puanla ayrıldı.

 Önce sevindirdi, sonra üzdü

Çaykur Rizesporlu Oboabona da 13. haftada Torku Konyaspor ile oynadıkları maçta önce takımının sonra da rakibin lehine çalıştı. Oboabona, 1-0 geride oldukları karşılaşmada ilk olarak Çaykur Rizespor'un beraberlik golünü kaydederek taraftarlarını mutlu etti. Beninli futbolcu, 8 dakika sonra ise hızını almayarak birde kendi kalesine gol attı ve Torku Konyaspor maçı 2-1 kazandı.

Sezonun ilk yarınında kalesini şaşıran son futbolcu ise Trabzonsporlu Henrigue oldu. Devreyi 6 golle kapatan Brezilyalı forvet, bir kez de istem dışı vuruşla kendi ağlarını sarstı. Henrigue, 15. haftada Bursaspor ile 2-2 berabere kaldıkları maçta yeşil-beyazlıların ilk golünü kaydetti. Taiwo'nun ortasında Brezilyalı futbolcunun kafasını sıyıran top bordo-mavili filelerle buluştu.