Süper final karşılaşmasında Emre ile Zokora arasında yaşanan olayın ardından yorumcu Rıdvan Dilmen'in Emre için söylediği sözlerin ardından başlayan Rıdvan-Emre polemiğinde Rıdvan'ı haklı bulan Ahmet Çakar, Emre Belözoğlu'na ağır sözler sarf etti.

Emre Belözoğlu'nun basın açıklamasında Rıdvan'ın kariyeri eleştiren sözlerine sert tepki gösteren Ahmet Çakar ' Sen kim oluyorsun da, Rıdvan senin kadar milli olmadı yada senin kadar Fenerbahçe'ye hizmet etmedi diye 'Senin kariyerin ne ki, sen bana böyle bir şey diyemezsin ' diyorsun. ' dedi.

Rıdvan-Emre polemiğine dahil olan futbol yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, Emre'ye sert sözlerle yüklenirken, canlı yayında Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'na özür dileme çağrısında bulundu.

PILINI PIRTINI AL GİT!

Rıdvan'ın Fenerbahçe için hayatını ortaya koyduğunu söyleyen Çakar 'Fenerbahçe için hayatını ortaya koymuş, kariyeri ortaya koymuş Rıdvan abisine öyle diyemez. Rıdvan'ın hakkı varsa Rıdvan'ın hakkını kralına yedirmem. Sen kim oluyorsun da, Rıdvan senin kadar milli olmadı yada senin kadar Fenerbahçe'ye hizmet etmedi diye 'Senin kariyerin ne ki, sen bana böyle bir şey diyemezsin ' diyorsun. Rıdvan sen 'Bavulunu al ' diyorsun ya.. ben Emre'ye bavulunu değil pılını pırtını al git Fenerbahçe'den git diyorum. Yobo'ya çok kırgınım. Fenerbahçe'nin menfaati için köklerine ihanet etti. ' dedi.

ÖZÜR DİLE EMRE

Emre'nin Rıdvan Dilmen'den özür dilemesi gerektiğini belirten Çakar, canlı yayında Emre Belözoğlu'na seslenerek 'Haddim değil ama abisi olarak ona bir kurtarıcı bir can simidi atıyorum. Çık Emre 'Evet bu işi yaptım özür dilerim. ' de. Sonra dön Rıdvan abinden özür dile. Hiç kimse Rıdvan'a öyle bir cümle kullanamaz. ' diye konuştu.

BİZLERİ DELİRTME!

Çakar sözlerini şöyle sürdürdü:

Emre futbolu falan bırakmasın ama Emre bir daha bu tür işlere girmesin. Emre, Rıdvan senin abindir.. Sen sakın Rıdvan'ı kariyerle vurmaya kalkma... Emre evladım geçen sene Kemalettin beye yanlış yaptın. Tapelerde çıktı o Ekrem Okumuş falan vs. Kemalettin bey baban yaşındaydı hiç bir laf etmedi, adamlık yaptı. Rıdvan'a ileri geri konuştun, Rıdvan yine yumuşaktır bizim gibi değildir. Cevap vermez. Ama senden rica ediyorum git Rıdvan abinden özür dile. Bu işlere girme bizleri de delirtme.