İşte ünlü oyuncu Hakan Hatipoğlu'nun " Alex Galatasaray'da " yazı dizisi;

Evet buna, ne Fenerbahçeliler ne Galatasaraylılar ne de başka takım taraftarları hazır değildi. Şaşırdık.
 
Alex, iyi bir futbolcu, iyi bir baba, iyi bir insan olarak hepimizin evlerine ve yaşamına konuk olmuştu yaklaşık 9 yıl boyunca. Hatta ben Galatasaray karşısında Fenerbahçe'nin son 10 yıldaki derbi üstünlüğünü bile Alex'e bağlar üzülürdüm yenildiğimize Galatasaraylı olarak. Ama şimdi Alex'in gidişine, bu şekilde gidişine üzülüyorum. Keşke böyle olmasaydı.
 
Esasında düşününce Alex'in de çok büyük yanlışları var. Mesela istese Beşiktaş'ta Quaresma'nın yaptığı gibi A2 takımı ile antrenmanlara çıkar ve zamanın mucize merheminden nasibini alırdı. Göreceksiniz Q7 yakında tekrar kadrodaki yerini alacaktır. Alex ne yaptı? Hemen sözleşmesini feshetmek istediğini söyledi ve şimdi de BOMBA bir basın toplantısıyla giderayak belki de Fenerbahçe'yi sadece iyi anılmak için sırtından vuracak.
 
Belki de yapmayacak ve gönüllere taht kuracak. Umarım yapmaz.
 
Ancak ben de sporcuyum halden anlarım, taraftarın bu kadar sevdiği, 20 gün önce stadın karşısına, Lefter'in yanına heykeli dikilen Alex'e karşı bir art niyet olmuş olabileceğini de düşünüyorum. Yine de son alınan Avrupa'daki farklı galibiyet Fenerbahçe'de birçok şeyin üstünü örttü. E bir de Beşiktaş maçında kadınlar olacak ve Aykut Kocaman'a kocaman değil ufacık bir tepki olacaktır. Ki bence öyle de olmalı çünkü başkanlar futbolcular gelir geçer ama kulüpler her zaman kalır.
 
Uzun lafın kısası Alex benim için insanlığı, taraftarına düşkünlüğü, ailesine sevgisi, vatanına bağlılığı ile her zaman taraftarı olduğum bir futbolcu olarak kalacaktır. O yüzden benim için her zaman Alex Galatasaray'da da oldu...
 
Güle güle büyük kaptan güle güle büyük insan ezeli adam... Sensiz ezeli rekabetin eski tadı olmayacak
 
Hakan Hatipoglu
Editör: TE Bilişim