Arda Turan net konuştu!Adı G.Saray ve F.Bahçe ile anılan Arda Turan Beyaz Tv'de katıldığı programda hakkındaki tüm sorulara yanıt verdi.


Atletico Madrid’de forma giyen milli yıldızımız Arda Turan Beyaz Tv’de yayınlanan Beyaz futbol adlı programda katıldı ve sorulara içtenlikle cevap verdi.

İspanya’da “Mutlu ve huzurluyum” diyen Arda Turan, saygı gördüğünü, futbolculara her şartta olumlu olan bakış açısından dolayı da insan olduğunu hissettiğini söyledi.

Galatasaray’a transfer iddiası hakkında konuşan yıldız oyuncu, sarı kırmızılı ekibin camiası olduğunu ve hep Galatasaraylı kalacağını ifade ederken, “Şuan Atletico’da mutluyum, zaten şuan tatildeyim ve dinlenmeye çalışıyorum. Bu konuda konuşacak isim Ahmet Bulut. Ancak ben Türkiye’ye dönmeyi düşünmüyorum” ifadelerini kullandı.

‘TÜRKİYE’YE DÖNMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM’

Fenerbahçe’den transfer teklifi geldi mi sorusuna ise Arda Turan, “Fenerbahçe büyük bir camia, Aziz Yıldırım da saygı duyduğum bir insan.

Şuan çok zor durumdan geçiyorlar ve ben de söyleyeceklerimle gündem olmak, daha da onları zor durumda bırakmak istemiyorum.

İnşallah UEFA’daki durumları da düzelir. Dediğim gibi Türkiye’ye dönmeyi düşünmüyorum.

Galatasaray hakkında da söylediklerim ortada, polemik yaratamadan bu meseleyi açıkladığımı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz’ın Atletico Madrid’e gideceği yönündeki iddialara ise “Burak çok yetenekli bir oyuncu ve Türkiye’nin starı.

Benim de kulağıma geliyor ama bu işlere girmem. Galatasaray’da kalmasından çok memnun olurum ama bir kariyerini etkileyecek yorum yapmaktan kaçınırım” dedi.