Daha önce genç milli takımlar düzeyinde yaşadıkları duyguların, şimdi A milli takım düzeyinde yaşamanın çok değişik olduğunu belirten Abdullah Avcı "Sadece ben değil teknik kadro olarak çok güzel duygular yaşıyoruz, bunu takımla birlikte sahaya yansıtmak ve sahanın içindeki görüntünün de son derece olumlu mesajlar vermesini istiyoruz." dedi.

"FUTBOL KÜLTÜRÜ OLAN BİR YERLE AÇILIŞI YAPIYORUZ"
Avcı, 29 Şubat Çarşamba akşamı Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak hazırlık maçı için "Son olarak 2009'da A Milli Takım'a ev sahipliği yapan Bursa; bir futbol şehri, bir futbol kültürü olan bir yerdir. Tekrar böyle bir şehirde müsabaka oynamak bizi son derece mutlu ediyor. Onların bize son derece önemli destekleri olacak diye düşünüyoruz. Ülkemizin her yeri bize bu anlamda açık, UEFA kriterlerine göre bütün statları değerlendirip, bunun Vevobahis kararını daha sonra sağlıklı bir biçimde vereceğiz" şeklinde konuştu.

"YENİ OYUNCULAR DA KADRODA OLACAK"
A Milli Takım Teknik Direktörü, milli takım kadrosu hakkında ağırlıklı olarak Spor Toto Süper Lig ve yurt dışı düzeyinde çalıştıklarını vurgularken, Slovakya maçı milli takım kadrosu için "Değişimin içinde muhakkak görmemiz gereken yeni oyuncular olacaktır. Bu maçta da 7-8 tane A Milli Takıma yeni gelecek olan ve bu önemli duyguyu ilk kez yaşayacak oyuncu arkadaşlarımız olacak" dedi.

Göreve geldiği günden itibaren bulunduğu her ortamda milli takımımız ve ülkemizin çok önemli süreçlerden geçtiğini belirten Abdullah Avcı "bundan sonraki süreçlerde seyircilerimizin tek renk kırmızı beyaz bayraklarla ve formalarla gelmelerini rica ediyorum. Bursa şehri de bu anlamda bunun için adım atacaktır diye düşünüyorum" diye konuştu.