Tarihinin en büyük kaosunu yaşayan Türk futbolu kendisini her geçen gün yeni bir tartışmanın ortasında buluyor...

GÜNDEM MADDESİ 58

TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar perşembe günü UEFA'ya giderek Kulüpler Birliği toplantısında yaşanan gelişmelerin yanı sıra 58. madde konusundaki fikir ayrılıklarını UEFA yetkilileri ile paylaşacağı ve fikir alışverişinde bulunacağı ifade edildi. Bu toplantıdan çıkacak sonucun, 58. madde ile ilgili gelişmelere yön vermesi bekleniyor.



KESİN BİR DİLLE İLETTİLER

Aydınlar'ın bazı kulüp başkanlarının 58. madde ile ilgili itirazlarını üzerine, "Beyler zaten UEFA da 58. Canlı Bahis maddenin değişmesini istemiyor. Bu konuda federasyonumuzu kesin bir dille uyardılar" ifadesini kullandığı öğrenildi.

SÜRECİ SİZ YÖNETİN ALNINIZDAN ÖPEYİM!

Kulüpler Birliği toplantısında Mehmet Ali Aydınlar ile Trabzonspor başkanı Sadri Şener' arasında tartışma yaşadığı ortaya çıktı. Trabzonspor başkanı Sadri Şener toplantıda TFF başkanına ağır sözlerle itham ettiği ve süreci taraflı yönetmekle suçladığı öğrenildi. Başkan Sadri Şener’in ağır sözlerle itham ettiği Aydınlar’ın da Şener'e "Siz ve arkadaşlarınız sürekli beni eleştiriyorsunuz. O zaman gelin bu süreci siz yönetin, dediği belirtildi.

Editör: TE Bilişim