Bayern Munih [2 - 1] Valencia 
38' [1 - 0] B. Schweinsteiger 
76' [2 - 0] Toni Kroos 
90' [2 - 1] Nelson Valdez 

Bayern Munih: Neuer, Dante, Boateng, Lahm, Badstuber, Ribery, Javi Martinez, Robben, Schweinsteiger, Kroos, Pizarro 
Yedekler: Starke, Shaqiri, Müller, Luiz Gustavo, Can, Tymoshchuk, Mandzukic 

Valencia: Diego Alves, Cissokho, Rami, João Pereira, Ricardo Costa, Feghouli, Guardado, Parejo, Costa, Jonas, Soldado 
Yedekler: Guaita, Barragán, Víctor Ruiz, Viera, Berrnat, Portugués, Valdez 

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda Almanya'nın Bayern Münih ile İspanya'nın Valencia takımları arasında Allianz Arena Stadyumu'nda oynanan mücadelede Türk hakem Fırat Aydınus düdük çaldı. 

Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu üstlenirken, dördüncü hakemlik görevini Tarık Ongun üstlendi. Müsabakada ek yardımcı hakem olarak da Halis Özkahya ve Barış Şimşek görev yaptı. 

Fırat Aydınus, bu maçla birlikte UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçlarında ilk kez görev alırken, 68 bin taraftar önünde genel olarak önemli bir hata yapmadan maçı kapattı. 

Mücadelede ev sahibi ekip 38. dakikada Arjen Robben'in asistinde Bastian Schweinsteiger'in golüyle öne geçti ve ilk yarı bu skorla noktalandı. İkinci yarıda da atak olan Bayern Münih, Toni Kroos'un 76'da attığı gol ile farkı 2'ye çıkarttı. 90. dakikada Valencia farkı azaltmayı başardı. Kafa vuruşuyla golü bulan oyuncu Nelson Valdez mücadeleyi 2-1'e getirdi. 

Uzatma anlarında ise Fırat Aydınus penaltı düdüğünü çalarken, Valencia'da Adil Rami'ye ikinci sarı kartını göstererek oyundan attı. Ancak Münih ekibinde Mario Mandzukic penaltı atışından yararlanamadı. 

Maç bu skorla kapanırken, ilk haftada önemli bir 3 puan alan Bayern Münih grupta ikinci sıraya yerleşti. 

-54'de penaltı beklediler- 
Bu arada karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus, ilk sarı kartını 75. dakikada Valencia'lı oyuncu Toni Costa'ya gösterdi. 
82. dakikada Rami'ye ve 85. dakikada Costa'ya birer sarı kart daha gösteren Aydınus, 90 artı 3. dakikada Robben'i ceza alanı içinde düşüren Rami'yi ikinci sarı karttan kırmızı kart göstererek soyunma odasına gönderdi. 

Alman ekip karşılaşmanın 54. dakikasında Toni Kroos'un ceza sahasında düşmesi sonucu penaltı bekledi, ancak karşılaşmanın hakemi Aydınus bu pozisyonda düdük çalmadı.