F.Bahçe basın sözcüsü Mahmut Uslu'nun teklifiyle gündeme gelen F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın çıkacağı canlı yayının iptali programın renkli isimlerinden Ahmet Çakar'ı şaşırttı.

Sarı-lacivertli kulübün yayını iptal etmesinin ardından Çakar konuyla ilgili  soruları cevaplandırdı.

"İptal gerekçeleri anlamsız" diyen Çakar, "Fenerbahçe Kulübü neden böyle çark etti anlayamadım. Gerekçeleri de anlamsız ve şaşırtıcı. 21 Ocak günü yapılan son yayından rahatsız olmuşlar. Sanki 2 yıldır biz onlara sayın başkana çok iyi davranıyoruz da son gece kötü davranmışız. 2 yıldır ne diyorsak 21 Ocak'ta da aynı şeyleri söyledik. Hatta o son yayında 3 yıl hapis yatılmasının doğru ve vicdani olmadığını söyledik. Bu konuda desdek de çıktık. 2 yıllık süreçteki yayın politikamızı söylemlerimizi gerekçe göster anlarım ama gerekçe olarak 21 Ocak günkü yayın dedin mi ben buna gülerim ve bu iptalin altında başka bir neden ararım.

Bir de sanki bu yayını biz talep etmişiz gibi bir algı var teklifi yapan kendileri sayın Mahmut Uslu. Biz istemedik onlar istedi biz de hayhay dedik. Şimdi vazgeçtik diyorlar. Neden vazgeçtiler kendi adıma konuşuyorum ilk aklıma gelen, korkmuş olabilirler. Çünkü ben orada her türlü soruyu soracaktım ve dün gün boyu buna çalıştım. Ben tapelerde 3 maçta şike görüyorum bundan kaçamazsın. Mahkeme 6 demiş UEFA 5 maç demiş bana göre 3 maçta şike var. Bunu orada söyleyecektim ve bu konuda tapelerden sorular soracaktım. Tape sahte dersen ona lafım yok onu mahkemede demeliydin ama demedin. Her şeyi soracaktım.

Niye vazgeçtiklerini düşünüyorum. Adamların Allah'ı var bizimle bir pazarlığı olmadı. Oraya gittiğimizde bize şunlara girmeyin bunları sormayın gibi bir teklifleri olsaydı ben orayı terkederdim"

BEYAZ TV'DEN CEVAP

Beyaz TV Spor Müdürü Ertem Şener Fenerbahçe'nin aldığı bu tek taraflı karara yazılı bir açıklama ile yanıt verdi. 


İŞTE O AÇIKLAMA

Kamuoyuna Duyurulur ; 

Türkiye'nin önde gelen kulüplerinden biri olan Fenerbahçe Spor Kulübü'nün mevcut yönetimi, aslı olmayan bir takım gerekçelerle, bugün(22 Ocak Çarşamba 2014) akşam kendileri tarafından planlanan yayını tek taraflı iptal etmiştir. 

Geçtiğimiz pazar gecesi yayınlanan(19 Ocak 2014 ),Beyaz Futbol'a telefon ile bağlanan Fenerbahçe Spor Kulübü Basın Sözcüsü Sayın Mahmut Uslu 'Sayın Aziz Yıldırım ile beraber bir diğer yönetici Sayın Deniz Tolga Aytöre'nin de katılımı ile ' Beyaz Futbol'a yukarıda belirtilen tarihte çıkmayı bizzat kendisi 'DEFALARCA' ve 'SÖZ VEREREK' talep etmiştir. 

Beyaz TV yönetimi ve spor servisi de Fenerbahçe Spor Kulübü yönetiminden gelen bu talep üzerine dün(21 Ocak 2014) öğleden sonra 14:00 sularında Şükrü Saraçoğlu Stadına Spor Müdürümüz Ertem Şener ve ekibi ile giderek programın detaylarını ,FB TV Genel Müdürü Sayın İhsan Topaloğlu, Fenerbahçe Basın Sözcüsü Sayın Mahmut Uslu ve Sayın Başkan Aziz Yıldırım'ın kardeşi Sayın Acar Yıldırım ile bir durum değerlendirmesi yapmıştır.Bu görüşmede Spor Müdürümüz Ertem Şener'e 'Stadın her yeri sizin hizmetinizde,istediğiniz yerden yayın yapabilirsiniz,yarın sabah detayları konuşacağız' denilmiştir. 

Ancak, sadece Beyaz TV ,Beyaz Futbol'a değil Türkiye'ye verilen bu 'SÖZ' Fenerbahçe SK yönetimi tarafından tutulmayıp bugün sabah (22 Ocak Çarşamba 2014) saat 03:00 sularında tek taraflı olarak iptal edilmiştir. 

Bu durumda hayal kırıklığını yaşayan BEYAZ TV değil BEYAZ TV'nin seçkin ve kıymetli izleyicileri ile beraber Fenerbahçe'nin büyük taraftarıdır. 

Ve üzülerek,altını çizerek belirtmeliyiz ki ' yayın iptalinin Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Aziz Yıldırım ile ilgili olmadığını, kendisine zarar vermek isteyen kişi ya da kişiler tarafından planlandığını ' düşünmekteyiz. 

Fenerbahçe'nin,büyük taraftarının hayal kırıklığının kurumumuzla uzaktan yakından ilgisi olmadığını da defalarca yineliyoruz. 

Konu hakkında daha net ve en ayrıntılı açıklamamız,yorumlarımız, Cumartesi Akşamı (25 Ocak 2014) saat 23:00 'da 'BEYAZ FUTBOL ÖZEL ' programında Ahmet Çakar,Sinan Engin,Rasim Ozan Kütahyalı ve Fenerbahçe'nin eski kaptanı Ümit Özat tarafından Beyaz TV Spor Müdürü Ertem Şener moderatörlüğünde yapılacaktır. 

Ayrıca Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarında tarafsız,ilkeli ve objektif yayın politikamız kimsenin esareti altında kalmadan sonuna kadar bağımsızca devam edecektir. 

Saygılarımızla 

BEYAZ TV SPOR Müdürü 
Ertem ŞENER 

MAHMUT USLU'NUN SÖZÜ BU KADAR OLUR;