Trabzonspor maçını Mahmut Uslu ile birlikte izleyen Aziz Yıldırım, takımın oyununu beğenmedi. Daha ilk dakikalarda yorumunu yaptı: Sabaha kadar oynansa bile bu maç berabere biter!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Trabzonspor ile oynanan karşılaşmayı genel sekreter Mahmut Uslu ile birlikte izledi. Sarı-Lacivertliler’in deplasmandan galibiyetle dönmesini bekleyen Yıldırım, karşılaşmanın daha ilk dakikalarında mücadeleyle ilgili olarak değerlendirmesini yaptı. Başkan, takımın oyunundan hiç memnun olmadığını açık bir şekilde dile getirdi. Ayrıca galibiyetten umudunun olmadığını da Mahmut Uslu’ya açık bir şekilde söyledi.

Futbolu beğenmedi
Aziz Yıldırım, “Bu maç sabaha kadar oynansa da iki taraf da kazanamaz. Mücadelede berabere biter” diyerek tahminde bulundu. Başkan, karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında da benzer yorumlar yaptı. Takımın bir türlü beklenen futbolu sergileyemediğinden yakındı. 90 dakikanın sonunda gol sesi çıkmadı ve taraflar birer puanla sahadan ayrıldı. Böylece Aziz Yıldırım’ın daha maçın başlarında yaptığı tahmin de tutmuş oldu.

Fanatik
Editör: TE Bilişim