F.Bahçe Yönetimi, pazar gününü iple çekiyor. Aziz Yıldırım ve kurmayları, başkanlık kolduğunu Sadri Şener’den devraldığı günden beri “Saracoğlu’na gideceğim, hatta maçı taraftarların arasında izleyeceğim” diyen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na pazar günkü karşılaşmada selam bile vermeyecek miş... 
Yıldırım’ın mücadeleyi kendi locasından izleyeceği, Protokol Tribünü’nde oturacak olan yöneticilerin de bordo-mavili kafileyi yok sayacağı öğrenildi.  
 2010-11 sezonunda Fenerbahçe Başkanı Yıldırım önderliğindeki yönetim kurulunun yaptığı UEFA kararı ile ispatlanan, CAS kararı ile onanan şikeyi hatırlatan ve şampiyonluk kupasını isteyen Trabzonspor başkanına tavırlarını net şekilde belli edecek olan idareciler, misafirlerini karşılamama kararı aldı. 

‘HİÇ SORUN YOK’ 

F.Bahçe taraftarının centilmen olduğunu ve sadece takımlarına destek vereceklerini de söyleyen bazı idareciler, “Bizim Trabzon taraftarıyla hiçbir sorunumuz yok ancak Hacıosmanoğlu ilk günden itibaren ortamı geren açıklamalarda bulunuyor. Maç izleme hakkını elbette ki kullanır. Ama kendi içimizde söylediği ağır sözleri unutmadık” sözleriyle Trabzon başkanını görmezden geleceklerini belirttiler.
Editör: TE Bilişim