Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, göreve geldikleri zaman "Bombayı kucaklarında buldular" sözünü kabul etmediğini bombayı olduğu yerden ellerini aldıklarını ifade etti.

Siyah-beyazlı takımın Avusturya'nın Seefeld bölgesinde kamp yaptığı otelde basın mensuplarıyla iftarda bir araya gelirken, yemek sonrası gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Beşiktaş Başkanı'nın en dikkat çeken konuşmalarından biri kuşkusuz yönetimin ücretinde indirim talebini kabul etmeyen ve sözleşmesini karşılıklı olorak feshettikten sonra ezeli rakip F.Bahçe'ye transfer olan Egemen Korkmaz ile ilgili olandı.

Fikret Orman 2011-12 sezonunda tam 50 maçta siyah-beyazlı formayı giyen tecrübeli oyuncuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

"Egemen zaten bize söyledi. Ben dedi 'gavurum' dedi. Ben de 'yabancıyım' dedi. 'Yabancı futbolcular nasıl parasını alıyorsa ben de alacağım' dedi. Ben Beşiktaşlı falan değilim, yabancı nasılsa ben de öyleyim dedi. Doğru söylüyor olabilir. Kendi tarafından baktığında. Ben profesyonelim diyor. Şahsi olarak hiç görüşmedim kendisiyle, arkadaşlar görüştü."