Teknik direktör Şenol Güneş, sakatlığı düzelen Sosa'ya Trabzonspor maçında şans vermesi durumunda Oğuzhan, Olcay veya Quaresma'dan birini yedek soyunduracak.

Şenol Güneş ilk 11 konusunda kararsızlık yaşıyor.

Lige Mersin İdman Yurdu deplasmanında aldığı 5-2'lik galibiyetle başlayan Beşiktaş, cumartesi günü Trabzonspor ile karşılaşacak.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak maç öncesi siyah beyazlı takımın teknik direktörü Şenoş Güneş'in, tedavisi tamamlanan Sosa'nın dönüşü sonrası nasıl bir kadro yapacağı merak konusu oldu. Hazır olmaması nedeniyle ilk maçta Sosa'yı kadroya almayan Güneş, hücum hattının merkezinde Quaresma'ya görev vermişti.

Orta sahada Atiba ile birlikte Oğuzhan ilk 11'de başlarken, genç oyuncu 3 asistlik performansı ile göz doldurdu. Sosa'nın oynayabilecek durumda olması tecrübeli teknik adamın kararsızlık yaşamasına neden oluyor. Arjantinli'nin ilk 11'de şans bulması halinde Quaresma hücumun sol kanadında forma giyebilir. Bu durumda Olcay'ın maça yedek kulübesinde başlaması gerekiyor. Ancak Olcay'ın da ilk maçtaki iyi performansı Güneş'in aklını karıştıran diğer bir durum oldu.

Tecrübeli teknik adam Sosa, Oğuzhan ve Olcay'a ilk 11'de şans verirse Quaresma yedek kulübesinde olacak. Portekizli'nin ilk 11'de yer alması için ise Sosa veya Olcay'ın karşılaşmaya yedek başlaması gerekecek.

Şenol Güneş maçtan önce yapılacak son antrenmanda bu durumla ilgili kararını verecek. Tecrübeli çalıştırıcı forvette yine Cenk Tosun ile maça başlamayı planlıyor. Mario Gomez'in hazır olması ve bir sakatlığı bulunmamasına rağmen Cenk'in ilk maçtaki 3 gollük performansı, Trabzonspor karşısında da ilk 11'de yer almasını sağlayacak.

Kaleyi Tolga'nın koruması beklenirken, defans hattının ilk maçta olduğu gibi Beck, Rhodolfo, Ersan ve Tosic'ten oluşması tahmin ediliyor.

Kaynak: NTV Spor