Beşiktaş, Manisa'da 3-3 berabere kalırken, bu mücadelenin heyecanı Trabzon'da da farklı yaşandı. Uzun yıllar sonra Trabzonspor maçı öncesinde Trabzon'da konaklayan Fenerbahçe kafilesinde futbolcular mücadeleyi hep beraber izlediler. Vitor Pereira ise yardımcılarıyla ayrı bir yerde mücadeleyi takip ederken, Volkan Demirel'in maçın ardından tepkisi, ''Biz burada avantajlı duruma geçtik. Biz şampiyon olacağız'' şeklinde oldu.

Yıllar sonra bir ilk! Fenerbahçe kafilesi maç öncesinde aslında Rize'de konaklayacaktı. Ancak Rize'deki otelde Cumartesi akşamı düğün olması ve bunun Fenerbahçe'ye çok geç bildirilmesi planları bozdu. Pereira, düğün nedeniyle otelde ses olacağından yönetimden başka bir otelde kalınmasını talep etti. Yönetim de Trabzon'un 8-10 km dışında bulunan Galatasaray ve Beşiktaş'ın maçlardan önce konakladığı oteli seçti.

Güvenlik arttırıldı

Otelin çevresini Jandarma güvenlik altına alırken, otelin içinde de güvenlik seviyesinin en üst düzeyde olduğu gözlendi. Öte yandan karşılaşmada güvenlik önlemi alacak polis sayısı bin 495 olarak belirlendi. Rize, Giresun, Gümüşhane, Ordu ve Artvin’den Trabzon’a 695 polisin gelerek görev yapacağı bildirildi.


Editör: TE Bilişim