Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasını 5-1’lik Kasımpaşa zaferiyle kapatan Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic, şampiyonluk yolundaki en keskin virajı, Trabzon deplasmanı olarak belirledi.

Bordo-Mavililer’in önceki gün Galatasaray’ı Hüseyin Avni Aker Stadı’nda 2-1’lik skorla geçtiği maçın ardından Beşiktaşlı idarecilerle bir sohbet gerçekleştiren Hırvat çalıştırıcı, önlerindeki 7 maçlık periyotta en çok Trabzon’a karşı zorlanacaklarını söyledi.

46 yaşındaki teknik adam, “Kendisahalarında çıktıkları özellikle büyük maçlarda bambaşka bir görüntü sergiliyorlar. Galatasaray’a karşı gördük... Ayrıca ilk kazandığımız 3-0’lık maçın da rövanşını almak isteyeceklerdir. Şampiyonluk yürüyüşümüzdeki en büyük engel olacaklar” ifadelerini kullandı.

‘Şampiyonluk için çok umutluyum’

Bordo-Mavililer’in formda bir görüntü sergilemesinden çekinmediklerini söyleyen Slaven Bilic, “Çok sakin olup, topu tutup, tempo düşürerek istediğimizi alabiliriz. Ligin ilk yarısında da Galatasaray’ı yenmişlerdi. Sonra biz de onları devirmiştik. Ne onlardan ne de kalan haftalardaki diğer rakiplerimizden herhangi bir korkumuz yok. İlk olarak Karabük’ü sonra da Trabzon’u kayıpsız geçecek güce sahibiz. Bu iki takım karşısında alacağımız peş peşe zaferlerin ardından son 5 haftaya bambaşka bir havayla gireceğiz. Şampiyonluk için çok umutluyum” yorumunu yaptı.