Lige Trabzonspor karşılaşmasıyla başlayacak olan Beşiktaş ’ın Teknik Direktörü Slaven Bilic , karşılaşmayla ilgili futbolcularını uyardı, çekincelerini dile getirdi. Hırvat teknik adam, bordo-mavililerin Avrupa maçlarına erken başlamasının kendileri için önemli bir dezavantaj olduğunu hem kurmaylarıyla hem de oyuncularıyla paylaştı.

Milliyet'in haberine göre; Rakibin 4 ciddi Avrupa sınavına çıkmış olması nedeniyle lige neredeyse hazır olduklarını yardımcılarına aktaran Hırvat çalıştırıcı, “Biz de lige hazır sayılırız ama karşımızda resmi maç oynamış bir takım olacak. Bu tür karşılaşmalar takımları oynarak sezona daha iyi hazırlanır. Bu nedenle Trabzonspor özellikle hücum bakımından dikkat edilmesi gereken bir ekip. Savunmamızda iyi oyuncular var ama henüz bazı taşlar yerine oturmuş değil. Bu hafta sonu takım olarak çok dikkatli olmalıyız. Her futbolcu kendi mevkisi dışında arkadaşlarının da görev alanlarına yardıma gitmeli” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Tatlı sert uyarı

Son oynanan Avrupa kupası maçında kaleci Onur’un performansını da göz önünde bulundurarak futbolcularını hafta sonundaki maça hazırlayan Slaven Bilic, artık kamp ve tatil döneminin geride kaldığını da sözlerine ekleyerek oyuncularını tatlı sert uyardı.

İşbaşı bugün

Kartal, Trabzonspor maçının hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla yeniden başlayacak. Teknik direktör Slaven Bilic’in verdiği izinle dünü dinlenerek geçiren  siyah-beyazlı ekip, bugün sabah ve akşam yapacağı çift antrenmanla hazırlıklarına devam edecek. Beşiktaş ilk antrenmanını saat 10.30’da, günün  ikinci çalışması ise saat 18.00’de gerçekleştirilecek.
Editör: TE Bilişim