Trabzonspor, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana tüm futbolcular katılırken, uzun süredir sakatlığı bulunan Vittek, takımdan ayrı olarak doktor kontrolünde çalıştı.

Dünkü antrenmanda sakatlığı nedeniyle yer almayan Burak ile hasta olan Volkan Şen de çalışmada yer aldılar. Bu futbolcular, sakatlıkları bulunan Serkan ve Sercan ile birlikte koşu yaptı.

Bordo-mavili takım, antrenmanda pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Çift kale maçta futbolcuların oldukça hırslı olmaları dikkati çekti.

Bu arada özel bir ilköğretim okulunun öğrencileri, antrenmanı izleyerek teknik direktör Şenol Güneş ve takım kaptanı Tolga Zengin'e çiçek verdiler.

Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürecek.

-En fazla isabetli pas, Colman'dan-

Trabzonspor'da, Spor Toto Süper Lig'in geride kalan 34 haftalık bölümünde en fazla isabetli pas yapan oyuncunun Gustavo Colman olduğu bildirildi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, bu sezon takım kaptanı Tolga Zengin'in tüm maçlarda forma giyerek, Burak'ın da 32 gol atarak ön plana çıktığı belirtilirken Arjantinli oyuncu Gustavo Colman'ın da verdiği isabetli paslarla kendisini gösterdiği kaydedildi.

Süper Lig istatistiklerine göre, Colman'ın bu sezon oynadığı 30 maçta verdiği toplam bin 334 isabetli pasla maç başına 44,5 olumlu pas kullandığı kaydedildi.

Editör: TE Bilişim