Trabzonspor’da teknik direktör Şenol Güneş sezon başında bir açıklama yapmış ve yönetimi eleştirerek, ‘Ben istemesem de yönetim transfer yapıyor’ demişti. Güneş'in devre arasında alınan Torric Jebrin'i de kendisine sorulmadan transfer ettiği için yönetime kızgın olduğu ve Ganalı futbolcuyu kadroya almayı düşünmediği öğrenildi.

AYNEN DEVAM EDİYOR
Güneş'in Ganalı oyuncunun Trabzonspor'da oynamasının imkansız olduğunu yönetime ilettiği Grandbetting ama yönetimin buna rağmen Jebrin'i almasının kendisini kızdırdığını

söylediği bildirildi. Bundan önce Henrique ve Adrian ile birlikte astronomik ücretler ile alınan Zokora transferlerinin de Güneş’in onayı olmadan gerçekleştiği, Jebrin olayında da bunun yaşandığı belirtilirken, bunun zirvede gerginlik yarattığı öğrenildi.

Kulübe Bile Görmedi
Trabzonspor’da devre arasında Bucaspor’dan olaylı bir şekilde transfer edilen Jebrin hala kulübede bile yer almadı. Antalya kampında fizik kondüsyon olarak hazır bir görüntü veren Jebrin’in transferi istememesi nedeniyle Güneş tarafından oynatılmadığı iddiaları kulübeyi dahil görememesi nedeniyle güçleniyor.

Editör: TE Bilişim