Spor Toto Süper Lig'in ilk hafta mücadelesinde Kayseri Erciyesspor ile Trabzonspor Kadir Has Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz maç hakkındaki düşüncelerini maç sonrasında yaptığı açıklamalarla ifade etti.

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz şöyle konuştu:

 “Trabzon karşısında ne yapacaklarını çok iyi uyguladık. Rakibi ezberlemiştik. Bizim yaptığımız tek hata çok basit top kaybı oldu. Bu bizim şansımız. Eğer bunu da hiç yapmazsak kolay kolay pozisyon vermeyiz. Pozisyona da girdik. Dolayısıyla oyundan memnunum, iyi oynadık. Daha iyi olacağımızı düşünüyorum.” dedi. 

Takımın hedefinin sorulması üzerine de Korkmaz, hedef maç maç düşündüğünü söyledi. Korkmaz, “Önümüzdeki maç yeni hedefimiz. Benim için bu benim görüşüm. Önümüzde Gaziantep maçı var, şu anda bunu düşünmeye başladık.” şeklinde konuştu.

Yeni transfer isteyip istemediğiyle ilgili bur soruya da Korkmaz, “Büyük ihtimal bir mevkiye alternatif bir oyuncu düşünüyorum. Bu olursa çok iyi olacak. Geçen seneki transfer hatalarını bu sezon yapmayacağız. Ziya başkanımıza çok teşekkür ediyorum.” değerlendirmesinde bulundu. Korkmaz, transfer istediği mevkiyi ise açıklamadı.
Editör: TE Bilişim