Gençlerbirliği’nin genç çalıştırıcısı İbrahim Üzülmez, Kulüp Başkanı İlhan Cavcav tarafından görevinden alındığı öğrenildi. İlhan Cavcav’la daha önce de problemler yaşayan İbrahim Üzülmez’in, son gelişmelerin ardından kulüpten gönderilme kararı aldığı bildirildi.  

Gençlerbirliği’nde İbrahim Üzülmez neden gönderildi?

  Gençlerbirliği’nin başında gösterdiği başarıyla kısa süre içerisinde taraflı tarafsız herkesin dikkatini çeken İbrahim Üzülmez, bu süreç içerisinde sık sık kulüp başkanı İbrahim Cavcav’la yaşadığı problemlerle de gündeme geldi. İkili arasında yaşanan sorunlar çoğu zaman baş gösterirken, son zamanlarda alınan kötü sonuçlarda bardağı taşıran son damla oldu. Son 5 maçında 2 puan alabilen Gençlerbirliği’nde fatura teknik direktör İbrahim Üzülmez’e kesildi.   

Gençlerbirliği, Bülent Uygun ile anlaştı

Gençlerbirliği’nde İbrahim Üzülmez’den boşalan teknik direktörlük koltuğuna düşünülen ilk isme ise FutbolArena ulaştı. Başkent temsilcisi deneyimli çalıştırıcı Bülent Uygun’la bir görüşme gerçekleştirdiği ve tarafların ön anlaşma sağladığı öğrenildi. İbrahim Üzülmez’in resmen ayrılmasının ardından, Bülent Uygun’un resmen duyurulması bekleniyor.  

Gençlerbirliği’nde Bülent Uygun’un alternatifi

  Başkent temsilcisinde Bülent Uygun’la ön anlaşmanın sağlanmasına rağmen, camia içinde bazı isimlerin sıcak bakmadığı da öğrenildi. Deneyimli çalıştırıcı Bülent Uygun’la son şartları görüşecek olan kırmızı-siyahlılar netici alamaması durumunda ise Metin Diyadin’i düşündüğü bildirildi.   

İbrahim Üzülmez’in Gençlerbirliği kariyeri 

  42 yaşındaki eski futbolcu İbrahim Üzülmez, teknik adamlık kariyerine Elazığspor kulübünde başladı. Daha sonra Başkent temsilcisinin başına geçen Üzülmez, Gençlerbirliği’nin başında tam 28 resmi karşılaşmaya çıktı. 28 karşılaşmada 13 galibiyet alırken, 8 karşılaşmada ise rakiplerine boyun eğdi. Ayrıca 7 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı. Son beş maçta sadece 2 puan alabilen kırmızı-siyahlılar kötü gidişatın ardından İbrahim Üzülmez’le yollarını ayırdı.   

Kaynak: Futbolarena / Cemil İbrahim Cansız

Editör: TE Bilişim