Beşiktaş galibiyetinin ardından Galatasaray’ı da yenerek Avrupa Ligi şansını daha da artırmak isteyen Trabzonspor’un dünkü idmanında sevinç ve hüzün bir arada yaşandı.
Fenerbahçe maçında burnunda oluşan kırık nedeniyle Beşiktaş’a karşı forma giyemeyen Burak’ın alışmaya katılması moralleri yükseltti. Takım önceki gün izin yaparken tesislere gelerek çalışan Burak Yılmaz, dün de izinli olmasına rağmen antrenmana katıldı. Isınma hareketlerini takım arkadaşlarıyla yapan Burak, daha sonra düz koşuyla antrenmanı tamamladı. Golcünün bugünden itibaren topla çalışacağı, ancak maskeyle korunacağı ifade edildi.

Dr. Ayaz ile görüştü
Takımla birlikte ısınma hareketleri yapan ve düz koşulara katılan Zokora ise, sol bacağında ağrı hissedince kenara geldi. Kulüp Doktoru Hakan Ayaz’ın uzun süreli muayenesinden geçen futbolcu, daha sonra antrenmanı yarıda bırakmak zorunda kaldı. Zokora’nın eski sakatlığına bağlı olarak bacağında ağrı ve çekme hissettiği, bu nedenle tedbir olarak dinlendirildiği açıklandı. Tecrübeli oyuncunun son durumunun yapılacak kontrollerin ardından netlik kazanacağı ifade edildi.

Editör: TE Bilişim