Spor Toto Süper Ligi'nin 30. haftasında oynanacak olan Trabzonspor-Sivasspor karşılaşması'nda 3 puanı hedefleyen bordo-mavili takım diğer taraftanda golcü oyuncusu Burak Yılmaz'ın ayağından gelecek gol veya gollere odaklandı. Yıldız oyuncu Sivasspor karşısında 1 gol bulması halinde 31 golle bordo-mavili takımın en çok golü atan oyuncusu Fatih Tekke'nin rekorunu yakalamış olacak. 2 gol bulması halinde ise bir sezonda Trabzonspor'un en çok golünü atan oyuncusu olarak tarihe geçecek.

Burak Yılmaz, Türkiye'nin en golcü oyuncusu olma yolunda ilerlerken bu sezon bordo-mavili formayla çıktığı 25 maçta 30 gol atarak gol krallığı yarışında açık Tempobet ara önde gidiyor. Burak, bordo-mavili forma altında 2004-2005 sezonunda 31 golle gol kralı olan Fatih Tekke'yi yakalamasına 1, geçmesine ise 2 gol kaldı. Golcü oyuncu ligin normal süresinin bitimine 5.hafta kala Sivasspor maçında gol yada goller bulması halinde Fatih Tekke'nin rekorunu kırmış olacak ve Trabzonspor tarihinde en çok golü atan oyuncu olarak da bordo-mavili kulübün tarihine ismini yazdıracak.

HÜSEYİN AVNİ AKER'DE DAHA ÇOK GOL ATTI
Burak Yılmaz, Spor Toto Süper Lig'de attığı gollerin çoğunu Hüseyin Avni Aker Stadı'nda taraftarı önünde oynadığı maçlarda attı. Golcü oyuncu dış sahada 13 gole imza atarken taraftarı önünde oynadığı maçlarda ise forma numarası olan 17 gol kaydetti.