Elazığspor maçının son dakikalarında kırmızı kart görerek oyundan çıkan Burak Yılmaz, Elazığsporlu taraftarların protestosuyla karşılandı. Soyunma odasına doğru giden Burak Yılmaz, taraftarlara "Aşağı inin ulan" diye bağırdı.

Bu sırada bir görevliyle de tartışan Burak Yılmaz'ı stat içindeki güvenlik görevlileri zorla sakinleştirerek soyunma odasına gitmesini sağladı.

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 3. maçında Elazığspor kendi sahasında Galatasaray'ı konuk etti. Elazığspor mücadeleden Serdar Özkan'ın penaltıdan attığı golle 1-0 galip ayrıldı.
Karşılaşmaya Elazığspor’un etkili oyunuyla başlandı. Galatasaray oyun kurmakta güçlük çekerken rakip kaleye gitmekte bir türlü başarılı olamadı. Mücadelenin 17. Dakikası son derece üzücü bir olaya sahne oldu. Galatasaray Aydın Yılmaz rakibi Serdar Özkan’a kayarak müdahale etmek isterken bacağı kırıldı. Serdar Özkan bu olayın ardından gözyaşlarını tutamazken Galatasaraylı oyuncuların morali yerle bir oldu. Dakikalar 40’ı gösterirken Elazığspor’ın %57’ye %43 üstünlüğü bulunuyordu. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 0-0’lık eşitlikle sona erdi.

İŞTE BURAK YILMAZ'IN O ANLARI;