Trabzonspor'un son haftalarda hücum anlamında yaşadığı durgunluğun en büyük nedeni Burak Yılmaz'ın formsuzluğu... Yıldız oyuncunun Fatih Tekke ve Tanju Çolak'ın gol rekorlarına odaklı bir stres yaşadığı dikkat çekerken hem takım arkadaşları hem de teknik kadro Burak'a destek veriyor. Bordo-Mavililer'in golcüsüne en büyük destek ise hiç şüphe yok ki teknik direktörü Şenol Güneş'ten geldi.

 

'Kaliten ortada'

Futbolcusuyla bir araya gelen deneyimli çalıştırıcının, "Senin kaliten ortada. Kimseye bir şey ispat etmek zorunda değilsin. Yine eskisi gibi futboluna konsantre ol, gerisi mutlaka gelir. Ben sana güveniyorum" mesajlarını verdiği belirtildi. Bu arada geçtiğimiz haftalarda penaltı kaçırmasına rağmen Güneş'in penaltıları yine Burak Milanobet Yılmaz'a kullandıracağı öğrenildi.

 

Antalya'da kamp

Bordo-Mavililer, yarınki Antalya maçından sonra bu şehirde kampa girecek. Yoğun maç programı sebebiyle yaşanan seyahat yorgunluğunu bu şekilde azaltmak ve daha fazla birlikte çalışma imkanı yaratmak isteyen teknik direktör Şenol Güneş'in bu fikri yönetime sunduğu ve kabul gördüğü öğrenildi. Karadeniz temsilcisi pazar günü İstanbul'da oynanacak olan zorlu mücadele için son çalışmasını cumartesi günü Antalya'da yapacak ve ardından İstanbul'a gelecek.