Trabzonspor'da Fenerbahçe mücadelesinde burnu kırılan Burak Yılmaz'ın, Beşiktaş maçına yetişmesi zor gözükürken; bordo-mavili ekibin Burak olmadan oynadığı karşılaşmalardaki performansı çok da iç açıcı değil.

Trabzonspor'da yaklaşan Beşiktaş maçı öncesi tek gündem Burak Yılmaz. Fenerbahçe ile oynanan Süper Final 1. hafta karşılaşmasında burnu kırılan Burak Yılmaz'ın Cumartesi günü oynanacak Beşiktaş derbisine yetişmesi zor gözükürken; bordo-mavili ekipte golcü futbolcunun yokluğu endişe yaratıyor.

Daha önce Süper Lig'de Burak'dan yoksun çıktığı maçlarda çok zorlanan ve 4 maçtan yalnızca 1 galibiyet çıkartabilen bordo-mavili ekip; diğer 3 karşılaşmadan da mağlup ayrıldı. Burak'ın oynamadığı karşılaşmalarda hücumda oldukça sıkıntı çeken ve gol yollarında etkili olamayan Trabzonspor'un, yıldız golcüsü olmadan ligde aldığı tek 3 puanı da Gaziantepspor karşılaşmasında Halil Altıntop'un 90. dakikada gelen golü getirmişti.

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda mücadele eden bordo-mavililer, 3 maç ceza alan Burak'tan yoksun olarak grup maçlarına başlamıştı. Ligdeki performansının aksine Şampiyonlar Ligi'nde topladığı 7 puanın 4'ünü Burak'ın olmadığı maçlarda toplayan Trabzonspor, grupta tek galibiyeti olan Inter galibiyetini de Burak Yılmaz olmadan almayı başarmıştı.

Avni Aker Stadyumu'nda seyircisiz olarak oynanacak Beşiktaş mücadelesi öncesi, Karadeniz temsilcisinde Burak'ın maça yetiştirilmesi için seferberlik ilan edilirken; ligde şu ana kadar 32 gol kaydeden golcü futbolcunun karşılaşmaya yetişememesi durumunda teknik direktör Şenol Güneş'in ileri uçta Paulo Henrique'ye şans vermesi bekleniyor.

İŞTE BURAK YILMAZ OLMADAN OYNADIÐI MAÇLAR


SPOR TOTO SÜPER LİG:
Trabzonspor 0 - 1 İBB
Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor
Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği
Trabzonspor 2 - 3 Mersin İdman Yurdu

ŞAMPİYONLAR LİGİ.

Inter 0 - 1 Trabzonspor
Trabzonspor 1 - 1 Lille
CSKA 3 - 0 Trabzonspor

Editör: TE Bilişim