2014 Dünya Kupası elemeleri öncesinde 5 hazırlık maçı yapacak olan A Milli Takım'da yıldız futbolcularımız Arda Turan, Nuri Şahin ve Burak Yılmaz ile teknik patron Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

2014 Dünya Kupası elemelerine hazırlık kapsamında Avusturya'ya gidecek A Milli Takım'da Abdullah Avcı, Burak Yılmaz, Arda Turan ve Nuri Şahin açıklamalarda bulundu.

BURAK YILMAZ: "TAKIM OLMAK GEREKLİ"

Trabzonspor'un forveti Burak Yılmaz "Kendi adıma iyi bir sezon geçirdim. İyi de bitirdim. Sakatlık olmadı çok şükür. Yoğun bir sezonun ardından buraya gelerek, dinlenmeden sahaya çıkmamız gerekecek. Ama yorgunluk hissetmiyoruz. Milli Takım forması giymek kutsal. 5 önemli maç yapacağız. Mağlubiyet ve galibiyet çok da sorun değil. Takım olmamız gerekli. Bunu başarıp iyi hedeflere yönelmeliyiz" şeklinde konuştu.

NURİ ŞAHİN: "HOCAM BENİM İÇİN 5 MAÇ ALMIŞ"

Sadece 2014'teki Dünya Kupası dışında her turnuvaya katılmak istediklerini söyleyen Nuri Şahin, "Herkesi yenebilecek bir takımız. Takım olabilmek adına bu 5 hazırlık maçı önemli. Sakatlığım süresince iyi bir sezon yaşayamadım; ama sağolsun Abdullah Hocam benim için 5 maç almış. Portekiz, Hollanda'ya yakın bir futbol oynuyor. Bizim için önemli bir kamp olacak" ifadelerini kullandı.

ARDA TURAN: "YENİ BİR HOCA VE FELSEFE..."

Daha sonra söz alan Arda Turan, "Atletico Madrid ile UEFA Kupası'nı almak güzel bir duyguydu. Avrupa kupası kazanmak değişik bir heyecan. Ülke futboluna katkı sağlamaya çalışıyoruz. Türk bayrağını Avrupa'da iyi bir şekilde taşımak istiyoruz. Şimdi A Milli Takım'da 5 maç yapacağız. Çok özel günler yaşayacağız. Milli Takım'da her gün özel. Heyecan ve heves olarak bizim için sadece hazırlık müsabakası olmayacak. Yeni bir hoca ve yeni bir felsefe ile yola çıkıyoruz. Potansiyelimizi bile bir hocamız var. Her zaman turnuvalara gidebilen bir ülke değiliz; ama yapabiliriz. 4-5 sene önce U-17'de başarılı sonuçlar alabilen şimdi de alabilir diye düşünüyorum. Hayalimiz bu. Brezilya'da olmak istiyoruz" dedi.