Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kasımpaşa ile Trabzonspor karşı karşıya geldiler. Bu karşılaşma sonrasında Rıza Çalımbay, maç hakkındaki düşüncelerini basın mensuplarına açıkladı. Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay şöyle konuştu:

" Biz bu maçı kazanmak istiyorduk. iyi de mücadele ettik, iyi oynadık. Takım olarak çok iyi savunma yaptık ilk yarıda. Maçın başından sona kadar iyi oynadık. En fazla pozisyona girdiğimiz maçtı belki de. Ancak malesef bunları değerlendiremedik. Hakemler hakkında konuşmak istemiyoruz ama konuşmak zorundayız. Devre arasındaki seminerlerde bizim pozisyonları izlesinler.

Bunlara çok üzülüyoruz. İlk penaltıyı verdi hakem. Daha sonra Mustafa Yumlu'nun olduğu bir pozisyonda ise penaltıyı vermedi hakem. Bilerek yaptılar demiyorum ama net hatalar yapmasalar puanımız 37-38 puan olacaktı. İkinci yarıda daha dikkatli olsunlar. Ligin ikinci yarısında telafisi olmayan maçlar oynanacak. Bugünkü penaltıyı vermemesine inanamıyoruz.

Bundan önceki maçlarda da oldu sayamıyoruz. Bütün takımımı bunlara rağmen tebrik ediyorum. Bugün oynadığımız maçta Trabzonspor'u tebrik ediyorum. gerçekten çok iyi oyunculardan kurulu bir takım. Bugün dikkatli olmasaydık yenilebilirdik de. Trabzonsporlu oyuncuları da tebrik ediyorum."