Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da düzenlenen kongrede sarı lacivertlilerin 2010-11 sezonunda kazandığı kupa yönetim kurulu masasında sergilendi.

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen Fenerbahçe Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu'nda dikkat çeken bir detay vardı.

Pazar günü yapılacak oylama öncesinde konuşmaların dinleneceği salonda Fenerbahçe'nin kazandığı kupalar getirilirken 2010-11 sezonu kupası ayrı bir noktada sergilendi.

Şike soruşturmasına konu olan 2010-11 sezonu kupası yönetim kurulunun masasında yer alırken diğer tüm kupalar ayrı bir noktada toplandı.
 
TRABZONSPOR'DAN TEPKİ YAĞIYOR

Bu görüntülere sosyal medyadan Trabzonspor taraftarı büyük tepki gösterdi. İşte o yorumlardan bazıları:

Ömer Küçük :
Bu arada Sadri Şener'le sürekli kupa dediği için dalga geçen fener camiası kongre salonundaki görüntüleri izliyor dimi :))))

@SedaKaraa61 
hiç bir zaman şüphe duymadım o kupa ve aldikları paralarıda geri verecekler bunu onlarda biliyorlar yaygara ondan kopuyor.

Mehmet Ünal Holoğlu

İstediğiniz kadar "kupa bizde kalacak"diye böğürüp durun. Ciğerinizi söker gibi alacağız o kupayı. Ve o kupa yüz yıl geçsede unutulmayacak.

BozkurTS

Trabzonspor'un Kupası ile şov yapan O. Ç.cuklarının yaşadığı bir ülke bu Türkiye....

Damla Yılmaz ‏

Trabzonspor un kupası Fenerbahçenin kongresinde sen neymisinn be Trabzonspor. :)
 
Emre Vural

F.Bahçe kongresini takip ediyorum. Tek konu, Trabzonspor'un haklı kupası. Arkadaş projelerinizi konuşsananıza. Ne büyüksün TRABZONSPOR!!!

Cevdet Aykan DEMİR ‏

Fenerbahçe'nin seçim stratejisi şike ile Trabzonspor'dan çaldıkları 2010-2011 şampiyonluk kupası.

Kamuran Çalış 

O Kupa gözünüze girsin!
Editör: TE Bilişim