Türk futbolunun renkli simalarından olan Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav yaptığı şike itirafı ile herkesi şaşırttı. 35 yıldır aynı görevde bulunan Cavcav, Habertürk'te yayınlanan 'Söz Sende' programına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

CANLI YAYINDA ŞİKE İTİRAFI

Balçiçek İlter'in sunduğu 'Söz Sende' programına Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav konuk oldu. Cavcav, 35 yıllık başkanlık dönemine ilişkin çok tartışılacak itiraflarda bulundu.

Hakemlerle anlaştığını söyleyen bir kişiye para verdiğini anlatan Cavcav, bu durumun uzun süre devam ettiğini anlattı. İlhan Cavcav, hakemlerle anlaştığını söyleyen kişinin dolandırıcı olduğunu sonradan öğrendiklerini de sözlerine ekledi.

"HAKEM SATIN ALMAK İÇİN PARA VERDİM"

Balçiçek İlter'in bu kişilerin kim olduğu yönündeki sorularına cevap veremeyeceğini belirterek, "Futbolcuların isimlerini vermem ama ikisi de şu anda kötü durumda" diye konuştu.

Cavcav konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Ben Gençlerbirliği Kulübü'ne yeni başkan olmuşum. Birinci Lig'te de tutunmak istiyoruz. TRT'de bir arkadaşımız bana dedi ki: İlhan Bey, falan maçın hakemini ben satın aldım. Kaç para, dedim. 200 liraymış. Ben 6-7 ay bu adam bizim maçları alıyor, hakemleri ayarlıyor diye bu paraları verdim.

Sonradan mağlup oluyoruz, Hani sen hakemi almıştın? diye soruyorum "Adam bizi kandırdı" diyor. Meğer adam o parayla toto oynuyormuş. Ben o zamanlar büyük paralar verdim bu iş için."

Editör: TE Bilişim