Marka Futbol resmi web sitesinin www.markafutbol.com gerçekleştirdiği Süper Ligden 3. Lige kadar yılın en iyileri ödül töreni 29 Mayıs Salı Günü Saat:19.00’da İstanbul Bahçelievler’de sahiplerini buldu. Üst Düzey katılımın gerçekleştiği gecede Kulüpler, Futbolcular, Teknik Adamlar, hakemler, gazeteciler ödül aldı.
Marka Futbol Yılın Futbol Oscarları ödül töreninde Yılın en iyi genç yazarı İsmail Düzgün’e ödülü Bozüyükspor Teknik Direktörü Engin Korukır takdim etti.

İsmail Düzgün duygularını şöyle ifade ett: "Yılın en iyi genç yazarı ödülüne layık görülmek ayrı bir gurur. Bu anlamlı ödülü Giresunspor, Antalyaspor, Kartalspor, Diyarbakırspor, Mersin İdmanyurdu gibi bir çok takımda görev alan ve şu anda da Bozüyükspor'un Teknik Sorumlusu olan Engin Korukır'ın elinden almak ayrı bir gurur. Emeği geçen herkese tek tek teşekkür ederim. Öncelikle salonda bulunan değerli büyüklerime hoşgeldiniz diliyorum. Bu ödülü bana layık gören herkesi kutlayarak konuşmalarıma başlamak istiyorum. Ödül törenine gelmeden Fanatik Gazetesi Haber Müdürü Zafer Büyükavcı abimin yanına gittim. Orada da bu konu hakkında tartıştık. Hep yazılar yazıyoruz. Çiziyoruz. Sonuç olarak birşeyleri değiştirebiliyormuyuz? Eğer cevabımız hayır ise yazmamızın da çizmemizin de bir anlamı kalmıyor. Örnek olabiliyorsak, yol gösterici olabiliyorsak, olumsuz olayları ortadan kaldırabiliyorsak yazalım, yazmaya da devam edelim. Futbol da 'futbol' gibi oynansın"

Editör: TE Bilişim