Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Antalyaspor maçının ardından yaptığı şike açıklamaları ve Galatasaray sözlerine TRT Spor'da yorumculuk yapan Kaya Çilingiroğlu'ndan cevap geldi.

"ŞİKEYİ SEN YAPTIN"
TRT Gündem Spor adlı programda konuşan Çilingiroğlu, "Fenerbahçe şike yapmadı diyor, evet yapmadı, sen yaptın... 6222 adlı yasa değişti, çok ağır diye. Buradan bir soru soruyorum, madem şike yapmadın, neden 58. maddeyi değiştirdin? Neden federasyon başkanı değişti? Zaten UEFA Beşiktaş ve senin şike yaptığını tespit etmiş, cezasını vermiş. CAS'ta da kaybetmişsin. Hala diye geçeceksin o işleri.." sözlerini kullandı

"ÖMÜR BOYU MEN EDERİM"
Çilingiroğlu ayrıca, "Bana diyeceksin ki bir insan şike yapmaktan hapis yatar mı? Hayır bir gün bile yatırmam son derece yanlış ama futboldan ömür boyu men ederim. Sen şike yapmadın belki ama teşebbüste bulunman çok net. O zamanki yargıtayın kararını tanımıyorsun, şimdikinin vereceği kararı tanıyorsun... Sen her platformda ceza aldın, sabaha kadar dava açsan ne olur? Başka bir kanun çıktı, yeniden yargılandın, akılcı bir şey yok..." dedi.