Trabzonspor’dan olaylı bir şekilde ayrılan Vahid Halilhodzic’in telefonları susmuyor.

Bosna Hersek’in en önemli haber portallarından Klix’e konuşan deneyimli teknik adam Bosna Hersek’in İsrail’e 3-0 kaybetmesinin ardından hem gazetecilerden hem de taraftarlardan çok sayıda telefon almış. Taraftarlar Halilhodzic’in, Susic’in yerine Bosna Milli Takımı’nın başına geçmesini istiyor. 62 yaşındaki teknik adam ise bu konu hakkında net konuştu: “Susic ayrılmadan böyle bir şeyi düşünemem.”

İsrail maçını izleyemediğini belirten Trabzonspor’un eski teknik direktörü, “Sonrasında özeti izledim. 3-0’lık sonuç benim için sürpriz oldu. Özellikle İsrail’in birçok pozisyona girdiğini gördüm. Bu da bizim defansın pek de iyi bir iş çıkarmadığını gösteriyor” diye konuştu.

Hem gazetecilerden hem de Bosnalı taraftarlardan çok sayıda telefon aldığı söyleyen Halilhodzic, “Şu anda takımın başında Safet Susic bulunuyor. Daha sonra neler olur bilemiyorum. Bir karar almak için acele etmemelisiniz. Bana göre en doğru analizi yapıp, en doğru sonuçlara vardıktan sonra Bosna futbolu için en doğrusu neyse ona karar vermelisiniz. Yorucu sezonların ardından benim için en önemlisi tatil. Zorlu projelerde görev aldım. Şu anda teklifler var fakat henüz bir karar vermiş değilim” ifadelerini kullandı.

Euro 2016 Elemeleri B Grubu’nda yer alan Bosna Hersek 4 maç sonunda galibiyet alamazken sadece 2 puan toplayabildi.

Bosna’nın başındaki Safet Susic’in adı geçtiğimiz günlerde Galatasaray ile anılmış hatta Susic iki yöneticinin kendisine bir teklif getirdiğini itiraf etmişti. Fakat deneyimli teknik adam Bosna Hersek Milli Takımı’nın başında olduğu sürece böyle bir teklifi kabul edemeyeceğini ifade etmişti.