Kadro dışı bırakılan Gineli yıldız için teknik direktör Ersun Yanal’ın kararı bekleniyor. İtalyan ekipleri beklemede ve Constant’ın bileti kesilirse devreye girecekler. Eski takımı Genoa ve Cagliari öne çıkan ekipler

Disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı kalan Kevin Constant’ta belirsizlik sürüyor.

Sezon başında Milan’dan 2 milyon 500 bin euro bonservisle 4 yıllığına transfer edilen Gineli orta saha oyuncusuna İtalya’dan tekliflerin olduğu öğrenildi. Constant’ın yarınki Mersin maçında kadroda olup olmayacağı belirsizliğini koruyor.

Yönetim tarafsız

Teknik direktör Ersun Yanal’ın gönderilmesi kararı vermesi durumunda futbolcu ile yolların ayrılması için harekete geçilecek.

İtalyan ekipleri, 27 yaşındaki futbolcuyu renklerine bağlamak için devreye girecek. Özellikle Cagliari ve Genoa’nın bu transfer için çok istekli oldukları ifade ediliyor. Constant, 2011-12 sezonunda Genoa’da forma giymişti. Bordo-Mavili yönetim ise bu krizde taraf değil, Ersun Yanal’ın kararını uygulayacak.

Yılda 2.4 milyon euro

Bu sezon 22 maçta 2 gol atan Constant, yıllık 2 milyon 400 bin euro garanti ücret alacak. Sözleşmesine göre bu rakam seneye ve 2016-17 sezonunda 2 milyon 250 bin euro olacak. 2017-18 sezonunda ise 2 milyon 100 bin euro’ya inecek.