Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Çaykur Rizespor sahasında Kayserispor'u konuk etti. 90 dakika sonunda Kayserispor sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak, 3 puanı hanesine yazdırdı.

Bu galibiyetle 10 hafta sonra 3 puana tanışan Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'deki puanını 9'a yükseltirken, Çaykur Rizespor 15 puanda kaldı.

Kayserispor'a karşılaşmada galbiyeti getiren golleri 28. dakikada Salih Dursun ve 68. dakikada Mert Nobre kaydetti.

Karşılamaya konuk ekip Kayserispor hızlı bir başlangı yaptı. Henüz 5. dakika oynanamadan Kayserispor Sefa Yılmaz ile çok önemli bir fırsattan yararlanamadı. Sefa ceza sahası içerisinde kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yerden zayıf bir şut çıkardı ve takımını öne geçirme fırsatını tepti.

PERDEYİ SALİH AÇTI!

Mücadelenin 28. dakikasında konuk ekip Salih'in golüyle skor üstünlüğünü ele geçirdi. 28. dakikada Jaja serbest vuruşta kaleyi düşündü ancak direğin dibinde Serkan topu çelmeyi başardı. Dönen topu takip eden Salih altı pasa yakın noktadan yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi ve Kayserispor'u 1-0 öne geçirdi.

İlerleyen dakikalarında Çaykur Rizespor oyundaki dengeyi kursa da ilk yarıda beraberlik golü gelmedi ve ilk 45 dakika 1-0 konuk ekibin üstünlüğü ile geçildi.

Editör: TE Bilişim