Euro 2012'de çeyrek final maçları bu akşam tamamlanıyor. Avrupa futbolun iki dev ülkesi İngitere ve İtalya yarı finalde Almanya'nın rakibi olmak için kozlarını paylaşıyor.

Ukrayna ve Polonya'nın evsahipliği yaptığı 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda, çeyrek finalin son eşleşmesinde İngiltere ile İtalya karşı karşıya geliyor.

Grup maçlarında beklentileri aşan İngiltere Euro 96'dan sonra ilk kez bir şampiyonada yarı finalist olmak istiyor. Defansta Chiellini gibi önemli bir kozunda yararlanamayacak İtalyanlar son yarı biletini alma hedefinde.

Ukrayna'nın başkenti Kiev'deki Olympic Stadium'da oynanacak karşılaşma, TSİ 21.45'te başlayacak. Mücadeleyi, Portekizli hakem Pedro Proença yönetecek.

İngiltere-İtalya maçının galibi, Almanya'nın yarı finaldeki rakibi olacak. Yarı final maçı ise 28 Haziran Perşembe günü yapılacak.

ÇAKIR 4. HAKEM
Avrupa Şampiyonası'ndaki tek temsilcimiz olan Cüneyt Çakır, Portekizli hakem Pedro Proença yöneteceği İngiltere-İtalya çeyrek finalinde 4. hakem olarak görev yapacak.

Çakır, Euro 2012'de Ukrayna-İsveç ve İtalya-İrlanda Cumhuriyeti maçlarında düdük çalmış ve otoritelerden tam not almıştı.
Editör: TE Bilişim