Türkiye'de Galatasaray ve Trabzonspor'da forma giyen Barış Özbek, Bundesliga'ya çıkma mücadelesi veren kulübü Union Berlin’e eski hocasının da ısrarıyla geri dönüş yapmıştı. 

Almanya’da oynadığı futbola yeniden göz dolduran Barış, kısa zamanda orta sahanın vazgeçilmez ismi olsa da, Union Berlin son haftalarda aldığı sürpriz mağlubiyetlerle Bundesliga'ya çıkma şansını tamamen kaybetti. 

Bunun üzerine takımın yıldız oyuncusu Barış Özbek, Alman ekibiyle masaya oturup yolların ayrılmasını talep etti. Alacaklarından vazgeçen ve bonservisini de eline alan oyuncu, kulüple anlaşmalı olarak yollarını ayırdı.

Ajansspor’a konuşan tecrübeli futbolcu, Türkiye ve Almanya’dan teklifler aldığını doğrularken, eşinin Türkiye’ye geri dönmek istemesinden dolayı büyük olasılıkla tercihini Süper Lig’den yana kullanacağını belirtti. 

Yakın zamanda bebek sahibi de olan orta saha futbolcusu, oğlu Barışcan’ın ona şans getirdiğini ve bunun futboluna da yansımış olmasından büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. 

Aile yaşantısı ve futboluyla yepyeni bir sayfa açarak eskisinden çok daha iyi performans gösterdiğini belirten Barış Özbek, bunun yeni takımına da yansıyacağını söyledi. 
Editör: TE Bilişim