Terim, 0-0 beraberlikle biten Trabzonspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, iki tarafından da kazanmayı istediğini, ancak bunda başarılı olamadığını belirterek, ''İki tane büyük takımın son maçından beraberlik çıktı. Her şeye rağmen lider bitirdiğimiz için memnunum. Maçın ilk yarısında istediklerimizi belirli ölçüde yaptık ama ikinci yarı için aynı şeyleri söyleyemem. Son dakikalarda kaybedebilirdik. Trabzon'da, bu sahada, bu seyirciyle bu takımla oynamak kolay değil. Kazanamadığımız için üzgünüm ama kaybetmediğimiz için de sevinçliyim'' diye konuştu.

-''Burak'ı Lokomotif Moskova'dan aldık''-

Terim, bir gazetecinin, ''Burak kendisine yönelik tepkilere ilişkin (Burada şampiyon olduğumuz unutulmasın) demiş. Oyuncunuz, ezeli rakibinizin şampiyonluğuna gönderme yapmış oluyor. Bu konuda bir yorumunuz olur mu-'' sorusu üzerine şunları söyledi:

''Açıkçası Burak'a çok ağır tepkiler geldi. Şöyle bakıyorum, Trabzonspor bizim hakikaten dostumuz. Burada söylenecek gibi bir şey de değil yani, gerçekten dostumuz. Bir şeyleri iyi anlatmak lazım belki de. Selçuk'un bonservisi yoktu. Başka kulüpler alacakken biz aldık. Ceyhun da aynen öyle. Zaten gitmesini istemişti Trabzonspor. Engin için resmen iki taraf oturdu pazarlık etti. Onu da zaten göndermişti Trabzonspor. Umut'u Fransa'dan aldık. Burak'ı da Lokomotif Moskova'dan aldık. Trabzonspor'un mukaveleli oyuncusuna Galatasaray Başkanı ve teknik heyetinin herhangi bir şeyi söz konusu olamaz. Burak da hizmetinin karşılığının başka türlü olmasını istedi. Umut'a nasıl davranılmışsa Burak da konuşmasında (Burada goller attım, başarılı oldum. Keşke bana da bu yapılsaydı) mesajını verdi galiba.''

Editör: TE Bilişim