Sarı-Lacivertli takımın bazı oyuncuları kendilerine tahsis edilen bir otobüsle, kamp yapılan tesislere 20 kilometre uzaklıktaki Bad Vöslau Camisi'ne gidip cuma namazı kıldı. 

Namaz sonrası futbolcular camiyi terkederken etraflarını saran onlarca gurbetçi, forma imzalattı ve hatıra fotoğrafı çektirdi. 

AVNİ AKER'DE CUMA NAMAZI! 
Her şey güzel giderken, üzerinde mavi eşofman bulunan bir Trabzonspor taraftarı, F.Bahçeli futbolculara, 'Şikeciler' diye bağırınca ortalık bir anda karıştı. 

O sırada kendilerini bekleyen otobüse doğru yürüyen Mehmet Topuz hemen geriye dönerek, 'Sen ne diyorsun?' diye çıkıştı ve taraftarı eliyle itti. Trabzonlu taraftar da Topuz'u itince, çevredekiler hemen müdahale etti. İki gurbetçimiz Trabzonlu taraftarı kollarından tutup geriye çekerken, Topuz da takım arkadaşlarınca otobüse bindirildi. 

Yüzlerce Trabzonlu'nun yaşadığı Bad Vöslau'da, caminin imamının bile bu yörenin insanı olduğu öğrenildi. Bölgede yaşayan Türkler, yaşanan olay için, 'Bad Vöslau'nun Avni Aker Stadı'ndan farkı yok. F.Bahçeliler cuma namazına Avni Aker'e giderse böyle olur!' esprisini yaptı.
Editör: TE Bilişim