Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 2-1 yenilen Mersin İdman Yurdu, maçı yöneten hakem Hüseyin Göçek'in yanlış kararlar verdiğine inanıyor.

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe maçında çok ciddi hakem hatalarının olduğunu belirterek, bu yüzden maçla ilgili ne yorum yapacaklarını bilemeyecek kadar şaşkın olduklarını söyledi.

Futbolda yenmek kadar yenilmenin de doğal olduğunu dile getiren Kahramanlı, ''Yenmek veya yenilmek önemli değil. Önemli olan barış, kardeşlik içinde maç oynamak. Ama en önemlisi de insanların emeğini saygı gösterildiğine inanabilmektir. Biz bugün emeğe saygı gösterildiğine inanmakta zorlanıyoruz'' dedi.

Hakemlerin Mersin İdman Yurdu cephesi kadar, bazı Fenerbahçeliler ve futbol yorumcuları tarafından eleştiri aldığını aktaran Kahramanlı, şunları kaydetti:

''Sen o kadar mücadele ediyorsun, hakem son dakikada düdüğü çalıp, oyunu veriyor. Maç sonrasında yaşananlara bakarsak, futbolcular tabi ki tepkisini dile getirebilir. Fenerbahçe'den bazı futbolcular kendilerine gösterilen sarı karttan sonra küfür bile etti. Bunları kameralardan çok net görebildik. Bu kadar hassas olan hakemler, ona neden bir şey demedi? Futbolda yenmek de var yenilmek de... Ama böyle acımasızlıklar doğru değil. Biz maçı kaybetmedik, hakem bize kaybettirdi.''

Kahramanlı, zaman zaman bir çok Anadolu takımının haksızlığa uğradığına şahit olduklarına dikkati çekerek, ''Dünkü maçta da bir örneğini daha gördük. Artık Anadolu takımlarının bu kadar kolay harcanmasının önüne geçilecek tedbirlerin alınması gerekir'' diye konuştu.