Fenerbahçeli yazar Kemal Belgin , Fenerbahçe'nin şike hükümlüsü başkanı Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Yıldırım'a adeta tokat gibi sözler söyleyen Belgin şöyle konuştu:

"Programı başından sonuna seyrettim. Bana Andersen'den Masallar gibi geldi. Hep şunu söylüyorum; Aziz Bey artık Fenerbahçe'nin yakasından düşmeli. En azından Barcelona'nın başkanını örnek alsın, hatta unuttuk, tutuklandıktan sonra Serdar Adalı da istifa etmişti Beşiktal yönetiminden. Siz de yapın artık bunu. Tabiki kendinizi müdafaa edin ama Fenerbahçe'yi bırakın artık. Bir insan ancak kendi malını bu kadar kurtarmaya, savunmaya çalışır. Sizin malınız değil ki bu. Temize çıkın, "Yeniden geldim arkadaş" deyin. Yazık günah yani. Olan Fenerbahçe'ye oluyor, başka kimseye değil.

Bakın ben size başka bir şey söyleyeyim; 1960 İhtilali'nde 3 tane Fenerbahçe Başkanı, Yassıada'ya tıkıldı. Bunu bilir misiniz? Aziz Bey "Yargılama" diyorya, yargılama görmemiş hayatında. Oradaki rezil yargılamalardan sonra bu 3 Fenerbahçe Başkanı yanlış hatırlamıyorsam tahliye edildiler, beraat ettiler ama hiç biri bir gün Yassıada da, "Ben Fenerbahçe'de başkanlık yapıyorum" demedi. Hatta tahliye olduktan sonra "Ben yeniden Fenerbahçe Başkanı olacağım" da demediler. Aziz Bey, yargılamanın babasını görmemiş. Ve o adamlar Allah rahmet eylesini hepsi vefat etti, o adamlar bir tanesi Yassıada'da bir gün Fenerbahçe lafını ağzına almadı. Siz neden alıyorsunuz hala? Bu da bir ders olsun. Üstelik bir de o eski başkanlar ne şikeden ne de teşvikten yargılandılar, onu da söyleyeyim."
Editör: TE Bilişim