Fenerbahçe Yönetimi, Trabzonspor'a koruma ordusu ile gitme kararı almasına rağmen Trabzon Emniyetinden destek isteyecek.

 

Fenerbahçe, bu sezonun en gergin karşılaşması olmaya aday Trabzonspor deplasmanına özel güvenlik önlemleri alarak gidecek.

 

Onlarca koruma, takımı hem yolculukta, hem de maç anında yakından koruyacak. Fenerbahçe Yönetimi, oyuncuların ve teknik kadronun bu deplasmanda başına herhangi bir şey gelmemesi için Trabzon emniyetinden de destek isteyecek.

Yönetim ve teknik kadro, oyunculara uyarılarda bulunarak, tribünler ile diyaloğa girmemelerini isteyecek.

 

'Herhangi bir sorun yoktur'

Sarı-lacivertli kulüp, son iki maçın 18 kişilik kadrosunda yer almayan Gökhan Gönül ile Teknik Direktör Aykut Kocaman arasında herhangi bir sorunun bulunmadığını bildirdi.

 

Yapılan açıklamada, "Son iki gündür gazetelerde, Gökhan Gönül ile ilgili gerçek dışı haberler yer almaktadır. Gökhan Gönül'ün, Bursaspor maçı kadrosunda yer almaması, Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman'ın da ifade ettiği gibi; bir teknik direktör tasarrufudur. Kocaman ile Gökhan Gönül arasında yaşanan bir tartışma ya da benzeri bir durum söz konusu değildir" denildi.