"Futbolda şike" iddialarına ilişkin açılan davaya Volkan Bahçekapılı’nın çapraz sorgusu ile başlandı.. 

BAHÇEKAPILI: “DAHA ÖNCE ÇIKMIŞ MENAJERLİK SORULARINI ALDIM" 
Bahçekapılı, “Menajerlik sınavına girdim kazanamadım. Sınava eski avukatım Sami Dinç çalıştırdı. Eksi sınav sorularını verdi bana çalışıyım diye" dedi. Bahçekapılı’nın ardından Faruk Yaşar’ın çapraz sorgusu gerçekleştirildi. 

“TRABZON’DAN GOL YEMESİN DİYE DUA ETTİM" 
Sanık Faruk Yaşar, İlhan Ekşioğlu ile yaptığı ‘Serdar Kulbilge ile ilgili telefon konuşmasının’ sorulması üzerine, “Maçtan sonra İlhan bey ile maçla ilgili yorum yapıyorum. Ne söylediğimi çok hatırlamıyorum. Yedeklere de mi şey yapalım derken, yani yedeklere de mi dua edeceğiz anlamında söylüyorum. Gerçi bu konuşmayı da hatırlamıyorum. Gençlerbirliği kalecisine dua ediyorum Trabzon’dan gol yemesin diye. İlhan bey maçlardan sonra beni arar genelde. Ben de yorum yaparım ben onu. Bu görüşme de onlardan bir tanesi" dedi. 

"SORUYA SORU İLE CEVAP VERME" 
Davaya müdahil Trabzonspor avukatının, “İlhan bey size şirketin CEO geldi diyor. Buradan kastı nedir?" sorusu üzerine, “Buradaki kastı nedir bilmiyorum" diye yanıt verdi. Avukatın, “Bir telefon görüşmesinde İlhan Bey size maçtan sonra bu işçilere ne dedim biliyor musun? Atılmak üzere bir yüz verdim buna. Abi sen o tuvalette yaptığımız konuşmayı biliyorsun? diyor. Nedir bu tuvaletteki görüşme?" sorusuna ise ses tonunu yükselterek, “1.5 sene önce tuvalette yapılan konuşmayı mı soruyorsunuz?" diye yanıt verdi. Bunun üzerine müdahale eden mahkeme başkanı, “Soruya soru ile cevap verme. Bilmiyorsan bilmiyorum diye konuş. Daha önce de aynı şekilde davrandın" diye uyardı. Bunun üzerine sanık Yaşar, “Hatırlamıyorum" diye konuştu. 

AZİZ YILDIRIM KATILMADI 
Özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nce görülen duruşmaya aralarında Olgun Peker'in bulunduğu 8 tutuklu sanık katıldı. Sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi gören Aziz Yıldırım duruşmaya katılmadı. Davaya Mecnun Odyakmaz, Şekip Mosturoğlu ve Tamer Yelkovan’nın da aralarında bulunduğu bazı tutuksuz sanıklar katıldı.