Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen, Habertürk'te yayınlanan Spor Türk programına konuştu. Şen, sarı-lacivertli kulübe yapılan saldırı ile ilgili şöyle konuştu:

"Bu holiganizm değil, bu bir terör saldırısı. Trabzon'la, Trabzonspor'la uzaktan yakından alakası olmayan bir olay. Fenerbahçe yönetiminin aldığı karar doğru. Bir tepkidir. Bu tepkiye de federasyon ve diğer kulüpler el uzattı.  Basın, herkes el uzattı. Artık adaletin işi, emniyetin işi. "

"FENERBAHÇE SAHAYA ÇIKMALI"

Ali Şen, Fenerbahçe'den yapılan "Suçlular bulunana kadar sahaya çıkmıyoruz" açıklaması hakkında ise, "Yok. Fenerbahçe'nin tepkisi karşılık buldu. Herkes de Fenerbahçe'ye destek verdi. Artık adaletin işi. Fenerbahçe'nin sahaya çıkmayacağını sanmıyorum." dedi.

Futbolcuların psikolojik durumunun bozulması ile ilgili, "Futbolcular da çocuk değil. Onların da geldiği memleketlerde bunlar olmuyor mu? Daha kötüleri, daha şiddetlileri oluyor. 1 hafta istirahat verildi. Psikolojileri düzelir." diyen Ali Şen, son olarak ligdeki şampiyonluk yarışını şu sözlerle değerlendirdi:

"3 kulüp arasında 1 maçlık fark var. Bu kaliteyi, heyecanı artırır. Payı olan bütün kulüpleri tebrik ediyorum."
Editör: TE Bilişim